![]() |
Re: Kitch-uri made in SM
alea-s greble pentru frunze :twisted:
|
4 Attachment(s)
o alta minunatzie ...
deci ... am trecut pe langa ea ...am mers ... dar nu m-am putut abtzine asa ca am venit inapoi sa-i fac ceva poze |
Deci ai prins o grebla de mashina de m-am speriat. FME de pe numarul lui de inmatriculare de la ce vine? de la Femei? sau ce are ala in cap de pana si prizele de aer le-a pus invers.... Durere ce .. asta e ... dafaimarea ... Daciei... nu tuning. Pfffffff ce ma pot nerva pe astia!
|
Deci e prea de tot masina asta =)).....Ar trebui scoasa lege impotriva a astfel de masini :)).........
|
degeba ziceci voi tot tuning e
ha ha ha |
Quote:
dar de ce ne e ciuda atata poate si gata |
deci omu ala cu dacia aia rosie e fenomen:lol: ma refer cum sia putut face masina in halul asta? nul cunosc si nu ma refer in alt sens
|
Si-o fumat ala iarba din curte si uite cu ce idei o venit dupa ce si-o vandut capitza de fan. Mircea tu ce zici? ai putea sa debitezi asa prize de aer sa le pui pe invers? Lex? Joe? Eu? Juana? Danny19? Hai mai! Careva! Hai sa facem un club al prizelor de aer intoarse!!!!!! :x :x
|
mai tzinetzi minte mashina aia cu manere pe spoileru` spate ?
acuma am vazut (defapt am auzit) alta minunatzi de la ea omu dadea cu spatele. si in loc sa sune ca si la orice mashina normala cand da cu spatele ... suna o melodie din alea ca si la instalatziile de pe bradu` de craciun sa mor eu de nu :lol: |
nu-mi dau seama cele trece prin cap,si eu am dacie dar sincer mi-ar fi rusine sa ma urc in asa ceva si pe deasupra ei cred ca au facut tunning.:yikes:
|
De cativa ani umbla prin carpati un tip cu ceva masina ( cred ca Opel) la care i-a montat claxon de tir...
L-a mai vazut/auzit cineva? |
1 Attachment(s)
asta da eleron facut la comanda special pt dawnforce :lol:
|
si nu unu are ca doua double force
|
Quote:
asta nu ii aia postata de mine pe prima pagina cu asta cred ca am inceput topicu` :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning