![]() |
Re: bmw il 14 sik
am vazut masina acum la bazar...cica se vinde!
care sunt motivele??? |
1 Attachment(s)
un urs Nou...
|
ce ii faci ??
|
pai capota arata asa datorita unui mic accidentutz urmeaza sa fie schimbata si revopsita,grilele la fel au fost date jos pt a fi revopsite bandourile la fel,mai urmeaza a fi adaugate peste faruri un nas si sub bara o prelungire de is adica ceva mai mare ca cea de 90.masina este un 320(m20)motronic 2din 1990 in 4 usi,160 mii km reali,geamuri electrice,servo,este modelul pt franta ,urmeaza sa puna sika mai multe poze cu interiorul si exteriorul care este ireprosabil la fel ca toata masina.si cu modificarle care or sa apara saptamana asta.deocamdataa primit doar jante 16 si folii omologate
|
1 Attachment(s)
Iam pus si un eleron mt 2....
|
asta e tot ca ursuletul ala M ( diesel combi ..sau cum era ) pozat pe strada?
|
te deranjeaza ca e mult mai frumos ca al tau?
si spre surprinderea ta nu e pozat pe strada nu e nici m nici diesel nici altfel este exact cum scrie mai sus si nu este al meu este al baiatului care a avut si celalalt urs negru il 14 sik te rog mult numai cauta cearta |
pot confirma ca e masina lui Sika dar nu cred ca il intereseaza foarte mult lucru asta....
|
hai dreaq` nu va mai certati ma....am continuat aici sa nu ma mai plictisesc ce dreaq` numai cearta..
|
Quote:
... 2 - nu am zis-o pe un ton de cearta ,a fost o simpla intrebare, vazand ca in poza ai numarul .."cenzurat",stiind ca s-a mai intamplat sa prezentati ursi pozati pe strada :lol: :-P ... 3 - merci Har ... 4 - bafta cu masina !.. pastrezi motorul de 2.0? sau ai alte planuri? sau mai bine zis..ce ai de gand sa faci la masina asta? o punte cu discuri ar merita totusi.. |
Deocamdata pastrez motorul asta ca trage bine si sa vad ce oi mai face
|
..nu stiu ..dar parca nu are farmec " decat " un 2.0 pe E30.. :-)
|
4 Attachment(s)
am monatat grirele si bandourile astept sa`mi faca capota.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning