![]() |
Re: Urs 325 Ix 88
Quote:
chill.... |
marfa rau masina....pacat ca nu se vinde....iar daca o vinzi unuia care accepta sa scazi 500 fara serpi...evacuare inox...blocant (ca oricum nu-si da seama daca nu e cunoscator)...plm...i-o dai unui pacalici...ce-mi place cum se agita lumea...
Ba ...cunoscatorii stiu ce inseamna un urs 2.5 xi...daca i-ai luat serpii ...evacuarea...l-ai terminat...asta in cazul in care nu vrei sa-i pui turbo...;)... in cazul asta...nu-ti mai trebuie...:lol: |
Quote:
si dac vrei cu adevarat masina nu te mai uiti la cateva sute de euro pe care daca stai sa te gandesti tot la aceeasi bani ajungi daca o iei incompleta ca pana la urma cine-si cumpara urs nu il ia doar ca sa se plimbe cu 30 km\ h s-au se se duca cu el la cumparaturi in piata:!: :!: |
si daca vrei turbo pe urs chiar faci treaba buna
|
Quote:
au urs...pt ca au auzit ca "ursu' e urs...face senzatie"....dar mai tre sa fie si pe mana cuiva care stie...se pare ca o sa ajunga o masina competitiva si la drag...nu numai cercuri....drifturi.... lumea "buna" stie ce zic.... oricum...bafta cu vanzarea...! |
MULTE MULTUMIRI:lol:
|
Quote:
|
Nu Este Nici Un Deranj Oricand Poti Sa Ma Suni ...dar Nu Pe Nr Afisat Aici ,,, Acesta Este Al Lui Claudiu Proprietarul Masini
|
Quote:
|
taticule, asta a fost masina mea acum 100 de ani .....
ma bucur sa o revad in stare buna ! ah ce nostalgie m-a cuprins ..... parca as lua-o inapoi !!!!! apropo' cu cat o vinzi ?????? ma refer strict la banu' jos .....pe loc !!! oare o mai fi la fel de buna ca atunci cand a plecat de la mine ????? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning