Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

DZ1 12-02-04 19:54

Quote:

Originally Posted by \"U R S U\"
Voi chiar vorbiti serios aici?!?!!?!?!

As avea de spus multe, dar voi incerca sa spun ce-mi trece rapid prin minte:

La una din cursele legele de masini un 600 \"l-a facut\" pe Viper!
Catalin RS4: Daca detii un o masina de aproape 500 de cai nu inseamna ca ai rupt tot ce ti-a stat in cale! Masina ar trebui sa aibe cam 1300 de Kg, deci un raport de aproape 3 Kg pe un cal! Pe cand un 600 modern are in jur de 1,2 Kg pe cal!
Eu am zis ca exista masini PREPARATE foarte potente, dar, daca punem o masina preparata, punem si o motocicleta preparata!

Noi, motociclistii, avem o vorba: \"Sunt 2 tipuri de motociclsti: motociclisti si posesori de motociclete!\"

Rivalitatea inte motociclisti si \"conservari\" (fara ofense), cred ca va fi eterna.

De ce nu accepta faptul ca existam?!?!?!!?
In ceea ce priveste viteza, pot spune ca primavara trecuta am luat radar pe strazile din Bucuresti cu 186km/h, in timp ce eram pe reducere ca am observat, in cele din urma, radarul! A fost show cu politistii! - :) ... m-am dat cu 200km/h si in conditii de trafic intens! Mint?!?!!?!? ... prea mare efort.

Va respect!

Cred ca pot sa scriu aceasi chestie de 1000 de ori si domni motociclisti tot nu inteleg.....si ma intreb de ce?????????
Cred ca voi nu cititi ce scriu oameni .......aici era vorba de masini preparate contra unei motociclete de serie...nimic altceva......
De ce veniti tot timpul cu alte tampeni??????
Poti sa fi sigur ca aproape orisice masina pierde in fata unei mobre pe primi metri si este foarte greu sa ii recuperezi, de aceea sau vorbit de curse de la 100Kmh in sus.....si acolo puteti fi siguri ca exista o gramada de masini sa faca asa mobre......
Iar Viper-ul are probleme si in fata unui STi de serie pe primi 100m asa ca nu ar avea nici o sansa in fata unei mobre?????
daca o faceau de la 100Kmh in sus nu mai pierdea asa de rau Viper-ul ...iar Viperul ala era unul de serie cu 384Cp......deci cu RS4 lui cata ar fi cu totul alta poveste............
Deci inca o data pt. \"MOBRE\".......
O masina bine preparata poate face fara probleme o Mobra
Daca este si Mobra bine preparata atunci nu ai nici o sansa cu masina.....ati inteles?????????sau ne mai certam inca vreo 10 zile pe tema asta???

catalin rs4 12-02-04 20:06

asta incercam si eu sa spun.. dar se pare ca uni nu inteleg sau nu vor sa inteleaga..eu zic ca nare rost sa ne mai certam ca o putem lungi asa la nesfarsit... :twisted: fiecare cu ale lui...

U R S U 13-02-04 15:40

Eu am un CBR1000F - 136cp de serie. Parerea mea e ca nu-mi va intampina probleme o masina de 500 de cai de la 100km/h. Motocicleta mea are 1000cmc, 4 cilindri in linie, racire si pe ulei si pe apa (2 radiatoare). Eu va respect opiniile. Singura mea problema legata de masinisti este ca nu ne observa. Cum am mai spus, am avut 3 trante cu motocicleta, iar toate 3 din cauza masinistilor! Mai mult de atat, la primul accident, un taximetrist m-a dat cu capul in stalp si a fugit - cu motocicleta e foarte usor sa cazi, e de ajuns sa te atinga si te dezechilibrezi.

Anonymous 13-02-04 15:43

of of, mai mai....nu ma bag in discutie prea tare, dar vreau sa ii aduc aminte lu vergil despre vara trecuta cand l-am \"pescuit\" de pe drum si am fost la cursa rs4 vs. SL AMG..( scuze daca aveai alte planuri dar sti ca ne vedem mereu cand apari prin tara :P )...mai ti minte ca s-a dat si rs4 parca cu tipu cu r1 rosu cu alb? r1 a plecat in urma lui cu vreo 3 secunde, si pana in capu bulevardului era cu mult in fata lui....i rest my case, nu vreau sa ma incing cu nimeni la discutii \" care face pe care\" :wink: ,
@catalinrs4 am avut ocazia sa apara langa mine in drum spre munte, pe portiunea unde sint posibile viteze infernale, metro ploiesti spre comarnic... carrera Turbo 408 cp stiu eu ca are de la mama lui, era cam 96- 99 fab asa, penultimu'....domnu cu gagica , eu cu cu a mea....pana la fix 242 ( km dijital, cat o fura mama lui stie :D)am fost cu vreo 3 masini in fata lui, dupa aia m-a cam luat frica ptr ca eram cu pasager si s0-a dus.....\"cursa\" a inceput pe la aprox 180kmh....eu eram pe r1 150 cp

Anonymous 13-02-04 15:44

Ursulica, matale in loc sa vinzi mobilier ultra scump stai la chat ? 8)

GSi 13-02-04 15:58

Ha, Carrera Turbo de 408CP? Eu stiu ca Porsche are asa :

Boxter /S 220/260Cp
911 Carrera 300Cp
911 Turbo 420Cp
911 GT2 360/460Cp
911 GT3 330/380Cp
Cayenne etc.

Cel putin cele din seria 911 sunt usor de confundat pentru un ochi neavizat.

Anonymous 13-02-04 17:06

Nota 2, stai jos :P , am spus de penultimul model care are 408 cp, asta nou are 420

catalin rs4 13-02-04 19:19

gsi se referea la porsche turbo... :lol: ursule eu nam zis ca sunt mai tare ..tu mai inteles fals eu nu vreau sa ma cert cu nimeni am zis ca fac fata destul de bin de la 160 in sus ..la un motor de 600... normal ca sunt motoarele mai tari dar nu mereu.. credema ca am multi prieteni(romani)aici si sunt uni cu motoare adevarate..r1.r6. gsxr,fireblade...etc..dar sunt si masini care fac fata la motoare de 1000...am un prieten cu un audi 80 s2..cu peste 600 cp..... :)

DZ1 13-02-04 20:30

Quote:

Originally Posted by \"yzfr1\"
of of, mai mai....nu ma bag in discutie prea tare, dar vreau sa ii aduc aminte lu vergil despre vara trecuta cand l-am \"pescuit\" de pe drum si am fost la cursa rs4 vs. SL AMG..( scuze daca aveai alte planuri dar sti ca ne vedem mereu cand apari prin tara :P )...mai ti minte ca s-a dat si rs4 parca cu tipu cu r1 rosu cu alb? r1 a plecat in urma lui cu vreo 3 secunde, si pana in capu bulevardului era cu mult in fata lui....i rest my case, nu vreau sa ma incing cu nimeni la discutii \" care face pe care\" :wink: ,
@catalinrs4 am avut ocazia sa apara langa mine in drum spre munte, pe portiunea unde sint posibile viteze infernale, metro ploiesti spre comarnic... carrera Turbo 408 cp stiu eu ca are de la mama lui, era cam 96- 99 fab asa, penultimu'....domnu cu gagica , eu cu cu a mea....pana la fix 242 ( km dijital, cat o fura mama lui stie :D)am fost cu vreo 3 masini in fata lui, dupa aia m-a cam luat frica ptr ca eram cu pasager si s0-a dus.....\"cursa\" a inceput pe la aprox 180kmh....eu eram pe r1 150 cp

Hai sa nu imi spui ca cu tine m-am \"certat\" mereu pe forum??
Daca da atunci trebuia sa spui si tu mai repede.....sti ca ne-am inteles bine in Romania si nu vroiam sa te jignesc invreun fel.........
In alta ordine de ideei.....noi vorbeam de masini preparate bine care fac motociclete de serie.....iar masina mea sigur nu este preparata bine(inca)
Deci de asta am spus ca cu una de 600 o fac de la 100 in sus......daca nu i se face frica la motociclist :wink: :wink:
Sincer sa fiu nu mai stiu cum te cheama....da-mi un mesaj pe privat te rog.....si serios hai sa o lasam odata cu copilariile astea......

DZ1 13-02-04 20:34

Inca ceva cursa dintre RS4 si R1^nu am vazut-o.....o stiu numai pe aia unde am mers cu tine RS4 vs SL55 AMG si a castigat RS4..

Anonymous 13-02-04 21:40

Ma confunzi virgile, nu cu mine te-ai certat.....eu am scris deabia vreo 5 mesaje aici....nu stiu cu cine ai avut ceva de impartit pe site dar nu cu mine, vlad ma cheama :P :twisted: , sint sigur la cati au sarit pe tine aici ai uitat de mine :( kidding :),....eu acu am un ducati cu care nu pot sa ma bag la mai nici o linuta cu motoarele ptr ca e slab pe linie dreapta ( ptr o moto) dar pe curbe frig multi.....am si eu un amic in kempten, il cheama leo si are o honda rosie, nevasta-sa lucreaza la un spital acolo.....

DZ1 13-02-04 21:45

Ma bucur ca nu m-am certat cu tine Vlad dar baieti intra ca vizitatori si au alt nume de fiecare data .....
Leo din Kempten este Roman??
Ce motor are Ducatti tau??

Anonymous 13-02-04 21:52

1 Attachment(s)
Dap, leo e romanash de-al nostru, si nevasta la fel, ducatiu meu e un 750 supersport fabricatie 2002, a fost un compromis ca l-am luat ptr ca nu aveam motor de vreo 4 luni ptr ca am vandut r1 sa mai pun bani ptr casa si a fost la bani putini si am zis sa incerc si o italianca :lol: , are o alta \"bicicleta\", ciclistica adik fata de japoneze ptr ca are cu totul altfel de cadru, zici ca e facut din zabrele de la puscarie asta, dar sta pe curbe de zici ca e pe sine, ca porsche-le :twisted:

DZ1 13-02-04 21:58

Nu il cunosc cred pe Leo...e blond cumva?
Marfa Ducatti.....arata bestial....si al tau tot negru este.....ca negru este culoarea mea preferata....
Apropo fa-ti si tu un cont aici sa vorbim pe privat chesti din astea...ca nu cred ca este prea interesant pt. alti....

Anonymous 13-02-04 22:30

am cont da nu pot sa scriu cu el, nu stiu de ce, cand il pun sus acolo la username imi spune ca username has already been taken :(, da este exact ca asta din poza al meu

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning