![]() |
Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE
Quote:
|
Quote:
|
cursa de pe 29 mai a fost cea la care a participat si Gollum, Kelule :D vlad, fara nici o suparare intentionata, daca ai fi dragut sa postezi niste poze cu masina ta la cursa, nici eu n`o mai tin minte, si din cate am vazut pe topicul tau, n`ar trece neobservata...
|
Nu vreau sa ma bag in disputa voastra, pentru ca nu cunosc adevarul desi este cunoscuta pozitia mea cu referire la departajarea concurentilor si impartirea lor ...
Sincer nici eu nu am poze cu masina mea la curse cand am fost si nici filmulet, ma refer la EVO. |
1 Attachment(s)
Quote:
E poza cu masina ,multumesc,am incheiat orice discutie pe aceasta tema (prezenta masinii pe pista). |
Masina ta ar tine`o oricine minte Sebastian :D
|
Quote:
|
dap, aveti dreptate...acum imi aduc aminte de ea...cu scuzele de rigoare
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pai eu am dat bonurile de timp,si sincer chiar nu tineam minte masina asta,dar asta e mai gresim.Apropo cate run-uri ai avut? |
In afara Bucurestiului taxa de transport este 1.5Ron/km + TVA.
Dar cel mai indicat este sa sunati la 0744499935 si sa discutati cu soferul deoarece la cursele acestea lungi pretul se negociaza... |
Quote:
|
fratele meu cu fiesta,dak nu ai masina de 10sec sau nu esti in anony mouse vei fi mereu pus la zid indiferent dak ai dreptate sau nu! Ei sunt detinatorii adevarului absolut,asa k sa nu te mire k intai te-au pus la zid,impuscat si pe urma te-au judekt.asa fac comunistii
|
vlad_strumph @ cu siguranta organizatorii DRE iti vor raspunde la intrebarea ta ...restul e can-can!!!
|
czr,tu vino cu alfa 12 ca sa nu piti fi judecat ca mine,toba,sper sa scoti timp bun si toate bune si frumoase.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning