![]() |
Re: Opel Calibra GT
au trecut doua zile de Joi...am tot asteptat sa postezi, ce ti-a zis mecanicu?? ce are masina, e grav??
|
Abea vineri seara mi-a venit cureaua si am fost sa-l vad. Mecanicu la primu diagnostic a zis ca s-ar putea sa am noroc si sa fie doar cureaua de schimbat. Azi dimineata inca nu se apucase de ea. O sa trec luni dimineata sa vad ce si cum. Deja mie dor de ea :(
|
Dar eu stiu ca daca iei cureaua trebuie luat si intinzatorul nou...si inca ceva...
|
normal se schimba o data cu cureaua si pompa de apa, da eu am schimbat pompa acum 2 ani si nu am facut mai mult de vreo 15 000km cu ea
|
Vesti bune. Am luat masina. Ca prin minune nici o supapa nu a fost atinsa.
|
felicitari frate....ma bucur ptr tine...si in legatura cu jantele sunt f dragutze ale tale...eu nu le-as schimba:D!Cu buza dau bine dar daca sunt mai mici daca sunt pe 17 nush daca dau prea bine:D...
|
As vrea niste Borbet pe 17'' sau 16'' cu buza mare pe spate
|
Calibristi uitativa la clipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=SMde_t1EBfA
Visez si eu la o parada ca asta |
fain filmuletzu ala :) si in legatura cu jentile, si mie imi plac cele pe care le ai tu, dar daca vrei sa le schimbi puneti de 17" nu de 16"...sau chiar mai mari, daca sunt mai bune drumurile ca in romania :D
|
jentile nu imi displac, da sunt un pic atinse de borduri. Sa vad poate le refac pe astea
|
3 Attachment(s)
uite aste le vreau, Brock B1 , pe 16 cu cauciucuri de 215 dau foarte bine
|
ar arata bine pe un BMW Urs, nu stiu pe Calibra :-S fa un virtual sa vedem cum o sa arate :D daca vrei...
|
Frumoase!!Ar da bine...
|
4 Attachment(s)
Nu am avut timp sa fac virtual da am sa pun poze cu alta calibra
|
spoilerul fatza nu e aja frumos dupa mn ... shi ala din spate trebuia mai jos putzin... oricum mai frumoasa e a ta :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning