![]() |
Re: My car Dacia din 72
Or sa vina detali cind o scot de la facut .
|
Stai ca vin eu tare si va rup de amandoi :) hahaha vedetzi voi cand ies eu ce se intampla:))multa bafta la gresat :))
|
grasule ce se intampla cu batrana ta? ai pus motoru? cum merge? arzitear terciu...... :) vreau sa aud ceva frumos despre ea
|
va trebui sa o duci la o tinichigerie ceva sau sa lucrezi tu la ea, k e cam botita in spate ..are vreo 2-3 lovituri mici pe portbagaj si cateva in partea de jos , si nu e deloc uniforma..si dupa aia sa o faci gordini style;)
|
da fff bine spus ce gordini vrei u sa faci mah..du-o la un tinichigiu mai intai :)) cunosc eu unu care lucreaza rpd si bine:)) ce zici te bagi?
|
frate,respect si succes in continuare,eventual cand termini dai si mie un pm cu cat te-a costat toata afacerea.
|
costa destul de mult sincer .
|
Felicitari pentru masina . . stiu ca poate 150, am testat si io pe una din 78 (nu se mai fac masini ca pe vremuri). . poti sa zicitu cat ai urcat in celelalte viteze? antaia, a doua, a treia, is curios pana unde urca o alta Dacie din anii 70 care musca 150 . .
|
Pai cu viteza 1 a luat 60 cu a 2 ua 100 a 3 a 130 si cu a 4 tra 170 bine motoru de 1.3 putin modificat dar in 4 trepte asta pt cine ere timp sa creada pt ca uni nu cred .
|
si cu noul motor ai mai avut timp sa testezi.....
|
nu ca sa dat pe ulei si tre facut din nou
|
bah mai taie draq din cifrele alea ai innebunit !!!!!!!
|
Urecheatule sti bine ca nu vb prostii !!!!!
|
Salutare Marele OUU!
caut un grup conic 8x33,sau o cutie mai performanta.(pt o 1300 din 80') eu am o cutie in 4 trepte si am primit un PM de la MORCOV in care imi recomanda sa vb cu tine in aceasta privinta.mi-a spus ca are si el o cutie buna,dar se intoarce abia in noiembrie. daca vrei,te rog,sa ma ajuti trimite-mi un PM si vorbim,sau un pret daca ai ceva de vanzare merci |
si inca ceva..cat ai taiat din arcuri(in total) ca am inteles ca ai coborat-o in 2 etape
bafta in continuare astept raspunsuri la ambele solicitari,daca se poate... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning