Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

B-61-KYS 20-04-07 19:28

Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!

Nu inteleg dc tot bati apropouri in legatura cu "bucuresti" si provincia! Eu nu am facut nici un fel de afirmatie de genu asta!Tu nu trebuia sa ma jignesti in topicul lui Ovae;) sper ca-ti aduci aminte!

adi.schumi_tm 20-04-07 19:40

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 862503)
Nu inteleg dc tot bati apropouri in legatura cu "bucuresti" si provincia! Eu nu am facut nici un fel de afirmatie de genu asta!Tu nu trebuia sa ma jignesti in topicul lui Ovae;) sper ca-ti aduci aminte!

Stiu exact ce am scris acolo si imi sustin in continuare parerea...dar hai sa terminam ca nu are rost sa vb asa aiurea pe forum sa facem off topic
The end ! B-61-KYS

boncea 20-04-07 22:46

schumi.....tu ai facut threadul cu masina ta ca lumea sa poata comenta...si sa isi spuna parerile...unii au pareri bune...altzi mai putin bune dar fiecare cu gustul lui conteaza sa iti placa tie....ei doar zic ce poti sa faci de ex "scoate calutzii cu ferrari" dar daca tie iti place....at ii lasi corect nu ? asa e si cu KYS el doar a zis ca nu ii place!
Oricum bafta in continuare , si ai grija de masinutza:)

cata_tm 20-04-07 22:50

tot tiganie ii

boncea 20-04-07 22:51

Bai poate asa e ,dar daca omului ii place:)) nu avem ce sa facem

B-61-KYS 20-04-07 23:11

cata_tm :) iti dezamagesti consateanul :))

adi.schumi_tm 22-04-07 20:55

cuvantul tiganie suna prea aiurea dar fiecare foloseste ce vocabulat\r cunoaste mai bine...nu ma deranjeaza parerile dar chair nu imi palce cuvantul tiganie...am pus masina pe acest forum stiind ca voi avea pareri diferite dar asa cum am mai zis-o am facut masina dupa posibilitati si dupa propriile mele idei dar in asa fel incat sa ma pot folosii de masina pe orice drum

adi.schumi_tm 22-04-07 20:59

Sunt de acord cu tine BONCEA ...de asta am pus amsina ca sa primesc pareri si din toate parerile sa imi dau poate seama ce am gresit cel ami mult la masina at cand i-am schimbat infatzisarea...tot ce ma deranjat a fost cuvantu ''tiganie'' dar fiecare foloseste cuvinte din vocabularul pe care il stiu ei cel ami bine

ICE-M@N 22-04-07 21:54

pai poate mah ady nu ti-ar mai zice lumea ca e ''tiganie'' daca ti-ai da jos macar gti-urile de pe ea , daca calutii nu i dai jos de pe ea . incearca sa o faci sa arate cat mai bine , de parca nu stii ca o dacie nu arata bine cu toate brizbrizurile pe ea, hai sal.

andy_wpo 22-04-07 23:35

fain fain ferrariu asta gti.tineo tot asa.cat prinde suta?
acuma fara nici un fel de misto da tie chiar iti place?sau vezi ceva deosebit in ea ca ai caluti de la ferrari pe masina?chiar nui inteleg pe uni si mai ales pe tine cai plina timi de dacii care mai de care mai frumoase si tu o ti sus si tare ca nu dai caluti jos.care imi imprumuta un pistol pls?

adi.schumi_tm 23-04-07 07:50

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 865898)
fain fain ferrariu asta gti.tineo tot asa.cat prinde suta?
acuma fara nici un fel de misto da tie chiar iti place?sau vezi ceva deosebit in ea ca ai caluti de la ferrari pe masina?chiar nui inteleg pe uni si mai ales pe tine cai plina timi de dacii care mai de care mai frumoase si tu o ti sus si tare ca nu dai caluti jos.care imi imprumuta un pistol pls?

chiar nu ai nevoie de pistol pt ca nimeni nu ma va convinge sa dau calutii jos.Si GTI-urile de la prag nu merita sa le mai scot acum daca nu le-am scos inainte de a fii montate pragurile :P

B-61-KYS 23-04-07 10:06

:)) nu comentez..ca iar zice ca am ceva cu el :)) ok nu e tziganie ! superkitch e mai bine zis :D

canny 23-04-07 10:17

macar o exprimare decenta

adi.schumi_tm 23-04-07 18:20

Quote:

Originally Posted by canny (Post 866295)
macar o exprimare decenta

Perfect de acord

adi.schumi_tm 23-04-07 20:28

3 Attachment(s)
Poze noi cu folia omologata...

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning