![]() |
Re: B 977 DAC
5 Attachment(s)
Inca ceva poze .
|
4 Attachment(s)
Si niste fete de usi de Renault 12 pentru care ii multumesc lui Gerhard .
Am sa fac poze cu ale mele , de abia retapitete cu piele ecologica si am sa le pun la bazar . |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Inca ceva poze cu munca de saptamina asta . Momentan ma ocup de electrica si o sa-i pun luneta si parbrizul . Mai am citeva finisaje la tapiterie si de pus bordul .
|
1 Attachment(s)
Si mult doritele manere de viraj - albe , albe ...:lol:
|
Imi place cum a iesit masina,spor la lucru in continuare
|
masina se intregeste pe zi ce trece:), rare ori mai vezi una restaurata din bara-n bara si in care s-au investit atatia bani:!:
mult succes in continuare! |
Arata din ce in ce mai bine.
Felicitari inca o data pentru pasiune si pentru munca depusa. |
Multumesc pentru postari . Incerc sa o fac cat mai frumoasa si asta e tot ce conteaza .
|
Quote:
|
extraordinar proiectul.. sincere felicitari...mai rar vezi asa ceva... nu prea-mi sta in fire sa laud lumea doar de dragul de a o face.. dar in cazult tau.. WOW.. bv:)
vezi ca ai un pm de la mine:) |
Am ramas fara cuvinte... cat de bine poate sa arate, bafta in continuare.
|
Quote:
|
Nu-i bai dragii mei . Imi spunea cineva pe Forumul Dacia ca cea mai mare prostie am facut-o cind am deschis thread-uri pe internet . Dar zau daca am cerut vreodata ceva de la cineva .
Mi-am expus pasiunea , munca si proiectul si din punctul meu de vedere toata viata am sa am ce sa fac la aceasta masina . Macar sa o spal si sa o gresez ....:lol: si tot ma simt multumit . Dar cind e public , mai ai si comentarii negative , asta e viata . Noi sa fim sanatosi . |
@ valpangica.
Cu ce ai cam dat gres: eu cred ca ai facut-o pe bani multi dar fiind dacie, merge si asa; si iti demonstrez: grilajele de pe fusta fata sunt strambe, fusta fata e neingrijit lucrata, nu s-a lucrat ingrijit deloc; acolo la compartimentul motor inca se vede vopsea albastra, la fel la interior inainte de a masca zonele cu tapiterie/fete de usi; deasemeni la rama portbagajului nu s-au deranjat sa finiseze pe acolo; Spatiul intre ornamentele farurilor si aripi fata;astea-s putine lucruri observate din poze. Alt lucru de deranjeaza: caseta directie + cutia de viteze par date cu spray....asa ceva se facea inainte pt vanzare...sprayul ala o sa cocleasca acolo si amestecat cu ulei sau lichide care deobicei curg din dacie o sa fie o priveliste de vis...dar sunt ascunse de priviri sub masina, dau bine doar la asamblare, nu-i asa? Planetarele....se meritau noi si de calitate ; si eu le incarcam cand ducem cartofi la piata cu masina. In legatura cu nichelatul...au iesit foarte bine, dar mai bine era sa cauti tu elemente frantuzesti ;) alta e calitatea si nu ajungeau atat.... Acum sper sa nu te superi de critici , este masina ta, daca iti place cum o sa iasa este placerea ta...bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning