![]() |
Re: CNCA @ Brasov 2011 - dBig Sounds Special Event- Etapa Nr. 4
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Lista nr 2: :smile:
Spliff - 1 camera double - 1 noapte - sambata. Antidotu - 1 camera double - 1 noapte - sambata. animalutz - 1 camera double - 1 noapte - sambata. Razvan R. - 1 camera double - 1 noapte - sambata Albert - 1 camera double - 1 noapte - sambata |
Spliff - 1 camera double - 1 noapte - sambata.
Antidotu - 1 camera double - 1 noapte - sambata. animalutz - 1 camera double - 1 noapte - sambata. Razvan R. - 1 camera double - 1 noapte - sambata Albert - 1 camera double - 1 noapte - sambata Milka - 1 camera double - 1 noapte - sambata |
Cred ca in mare... cam asta a fost cu cazarile. Din punctul asta de vedere (perioada de timp ramasa) o sa fie ceva mai greu sa mai gasim camere.
Totusi, daca inca va hotarati sa participati anuntati-va aici si ne dam tota silinta ca sa gasim o solutie! |
Quote:
eu nu apar pe lista? |
Cine mai vine din bwukale si doreste sa mergem in formatie, sa dea un semn :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Spliff - 1 camera double - 1 noapte - sambata.
BauBau - 1 camera double - 1 noapte - sambata. Antidotu - 1 camera double - 1 noapte - sambata. animalutz - 1 camera double - 1 noapte - sambata. Razvan R. - 1 camera double - 1 noapte - sambata Albert - 1 camera double - 1 noapte - sambata Milka - 1 camera double - 1 noapte - sambata Audio Zoom - 3 camere duble, o noapte - sambata |
Presupun ca toata lumea vine sambata dimineata.
O ia cineva pe drumul BUCURESTI-PLOIESTI---SINAIA-BUSTENI-BRASOV???? Eu o sa ajung de vineri in Busteni ( inca o seara de concediu :D ) si ma gandeam daca trece cineva prin BUSTENI sa plecam in formatie sau sa ma alatur formatiei sambata dimineata de la BUSTENI la BRASOV Deci cine ma astepta???cine ma ia dupa el??? PS: Nu mai am OLTCIT deci promit ca nu sta nimeni dupa mine :D |
Quote:
|
Quote:
|
Fratii mei de la Cluj nu ma lasa :D...
|
Noi tot sambata plecam, numai ca avem una care merge slow, 90-100 si mergem dupa ea, c-asa e-n tenis. 0728458622
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning