Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   Laguna-Tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/27830-laguna-tuning.html)

demian 03-11-07 12:58

Re: Laguna-Tuning

pai de ex mie folile mi lea pus o firma autorizata si miau dat niste acte cum ca is autorizate rar miau lipit ceva pe geam in spate iar ei la randul lor au trimis o copie din acte la cluj, dar pe fata nu is autorizate evident dar acuma am vb cu cineva care autorizeaza si pe fata trebuie sa ma duc sa vad mai concret despre ce ii vb

vizal 05-11-07 10:17

avem 150 ponei acuma :twisted: :twisted: :twisted: ...nu-mi mai e frica de alea de 2L...parca sa zik ca i-a scazut si consumul cu 1L, eu care merg tare se simte...am 7 in oras acuma :D ...eu care aveam 8.6 :cry: ... se simte si la depasiri....3 4 fuge grav...sunt ffff multumit si acuma nu ca fac reclama dar OBD - DIM sport are the best ;) ...parerea mea e ca merita schimbat softu la laguna...:twisted:

demian 05-11-07 16:10

ma bucur pt tine ca iti place cum fuge acuma pacat ca la masinile pe benzina nui urca cu asa de multi caluti

vizal 05-11-07 20:03

asta e...benzina are avantajul unui start mai bun , e si mai silentioasa...a venit si randul motorinei :twisted: ...cai:twisted: , consum :twisted: , viteza :twisted: ... acuma o sa vad si cat poate...dar intai o sa-mi iau un detector...ca numai tine :sad: ... oricum masina fuge... a urcat pana la 210 fara problema...de acolo sa vad cat mai duce:)... sper un 230 macar :D

vizal 05-11-07 20:15

may Vyp12... ia zi si tu de unde ai stopurile alea si cat costa...ca-mi plac la nebunie :D ...le tii pt tine :D...si eleronu daca l-ai pus tu sau asa ai luat masina ...:D ...in rest arata super masina...

Rares1988 01-12-07 18:07

am pus si eu soft sport pe o laguna 1,1.9 dci, de la 106 cp mi-a urcat la 130 cp si intradevar..mare diferenta:D ! Pt 250Euro..chiar simti ceva in plus cand apesi pedala!..cat despre consum..nici o diferenta:-P !

vizal 01-12-07 18:19

ia dai max sa vezi cat duce acuma...eu i-am dat 240 ...:rockon:....masina goala si 10 L de euro5 :rockon::rockon::rockon:...si la depasiri e vis...v-am zis ca se merita :pelvic_th

Rares1988 01-12-07 18:30

240 ai mers cu laguna 2 cu 150cp??? super!! eu nu am ajuns sa o intind...dar pana la 190 urca bine...o sa o iau si eu o data pe centura pt ca sunt si eu curios...

vizal 01-12-07 18:35

:boogy: ziua e riscant...bine si noaptea...dar macar pe bezna vezi daca vin masini... pe autostrada n-am apucat ca era politie...dar i-am dat la mine aici...acuma urca rpd pana la 210 si dupa mai greu(dar urca,oricum)...:2gun:...acuma o sa ma apuc de sistemu audio ca e varza :sad:

Rares1988 01-12-07 18:42

in legatura cu sistemul audio..la modele astea..fara sa bagi bani multi scoti un sunet de vis!..si vb foarte serios..chiar conteaza foarte mult sa comunice interiorul cu portbagajul!

demian 02-12-07 22:19

wow vizal iai dat 240kmh ii tare laguna ta am stiut eu ca lagunele au potential ma bucur ca ai mers asa macar ai dovedit ca merge de rupe ca obositele de passaturi abia ating 200kmh

vizal 02-12-07 22:22

ahaha...sa-ti dau si un exemplu...aseara m-am facut cu un passat 2.5 TDI...si nu stia ce l-am lovit:twisted: ...

quaserro 08-03-10 23:40

o sa va pun cam in 2-3 saptamani (acum e desfacuta toata :) in drum spre modificare) laguna mea...... e o laguna 1 din 99' si sper sa va placa cum va arata la exterior dupa ce o termin.... inca la partea tehnica nu ma bag... motorul megre bine suspensia e ok.... iar pt drumurile din romania un 150-160 km/h cum merg eu cu ea eu zic ca e ok... insa la exterior sper sa va surprind placut pe toti..... si sper sa nu imi ia mai mult de 2-3 saptamani sa o termin... lucrez de ceva vreme pe ea deja.

vizal 09-03-10 13:40

6 Attachment(s)
m-am gandit sa pun si niste poze:-)nu-i cine stie ce

zeusrazvy 16-03-10 13:34

1 Attachment(s)
salutare pasionatilor de tuning!apelez la voi pentru o mana de ajutor! am o laguna 1 si am modificato putin si am ajuns la stopuri.. se observa din poza ca am schimbat culoarea pe haion dar vreau si stopurile din galben in alb.. problema e urmatoarea: nu pot circula fara stopuri de aceea apelez la voi daca imi poate da cineva imprumut 2 stopuri de laguna 1 timp de o saptamana...sper sa gasesc pe cineva sa inteleaga:)) deoarece pe cine am mai intrebat... zicea ca is nebun ca vreau sa il fur si asa mai departe..:) aici pe 4tuning mai am o speranta:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 06:40.

- Copyright 2026 4Tuning