![]() |
Re: Renault Megane RS VS Ford Focus ST
:lol: :lol: :lol: ah vai genial .... GENIAL ... masina are launch control si proprietarul nu stie :lol: :lol: :lol: vai cat de tare
|
Quote:
|
eu unul nu sunt prea increzator in renault..sunt masini bune..dragutze..si cam atat..in schimb ST-ul e cu o clasa peste..manevrabilitate, tinuta de drum, design...pana si numele FORD parca are alta rezonanta..deci fara echivoc votez pt ST
|
@snookye
Chestii de genul...votez cu Ford ca suna mai bine decat Renault am mai intalnit peste tot nu numai aici pe forum. Cam asa e la noi la romani, suntem fixisti. Ce e cel mai rau...fara motiv. Asa e si vesnicul raspuns la intrebarea ce mobil ti-ai lua. Nokia frate!!! Nu as alege niciodata o masina ca numele are rezonanta. Spui ca ST-ul are manevrabilitate si tinuta de drum mai buna ca RS-ul. Eu ma incapatanez sa nu cred asta si as alege RS-ul. Fa un test cu amandoua masinile si ai sa te convingi. |
Quote:
http://www.european-parts.net/catalo...roducts_id=456 |
ST fara sa stau p ganduri :twisted:
|
Am vazut acum la SIAB. R26 se importa oficial in Romania si nu este prea scump...modelul expus era cam la 26.000E. Era vandut din prima zi binenteles...dar m-am interesat si mai este comandat un lot de 10 bucati. In ceea ce priveste confortul din ST...daca vreau masina confortabila imi iau un Golf...sau mai stiu eu ce...nu o masina cu veleitati sportive. Nu vreau o masina cu multe compromisuri...ori e sport ori e de familie? DACA i s-ar adapta un diferential si DACA ar fi nu pic mai manevrabila si DACA ar avea o tinuta de drum mai buna...ar fi Megane RS.:)
|
Quote:
|
Mie imi place R26 ... si acum ca m-am suit si eu in el imi permit sa dau un mic sfat ... nu luati R26 in Romania ... recaro alea in combinatie cu sasiul sport o sa va dea niste dureri de spate de nu o sa va vedeti .... scaunele standard ofera un suport lateral excelent si sunt mai comfortabile. De asemenea, diferentialul ala nu cred ca o sa bucure prea mult, pentru ca se simte pe circuit deci la noi ... cam pauza ...
Deci sfatul meu ar fi sa optati totusi pt RS-ul normal daca va bate gandul. |
Quote:
|
.... deci proprietarul Focsului e cam ...:chick: :confused: hai ma ... cum sa nu stii ca masina ta are launch control?
|
M-am urcat in ambele si mi-au placut ambele insa am de adus o critica schimbatorului de viteze de la r26 care este jenant. In schimb scaunele chiar daca au fost mai incomfortabile la megane, mi-au placut mai mult decat la ST. La anul (cand planuiesc sa imi cumpar un hothatch) o sa fac si drivetest si o sa ma hotarasc la una din ele.
|
Quote:
|
mie mi se pare chiar ok schimbatorul de la megane ... de ce nu ti-a placut?
|
Nu imi place forma si in plus e f. mare pt un schimbator sport!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning