![]() |
Re: interior oltcit
Ma bucur ca mai exista specimene ca mine... !!! You go on girl, pt ca boala asta a noastra e boala grea... :P
|
am si o veste proasta... :-< nu mai am masina... :-< din pacate... din motive care nu au depins de mine, si care mi-au frant inima,pentru ca iubeam masina aia ca pe nimic altceva... :-< oricum... topicul ramane deschis... cat mai multe interioare... :-< ne mai dam si noi cu idei pt altii...
|
dar ce anume s-a intamplat ?
de ce nu mai ai masina ? pacat oricum ... :( |
mogos ce sa intamplat ma cu masina ta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
...mda... am ramas fara masinutza... Nu mai vreau sa imi aduc aminte... Dar m'am enervat, si imi iau alta pana in martie!!!!!!
|
e las mai mogos stiu ca e greu dar fi tu sanatoasa ca se rezolva si treaba asta :*
|
bai nene sunte`ti cu capu` ? ... cum sa ramai fara masina ? ... poate sa vina si d`zeu ... ma bat parte`n parte cu el ... pe cinstea mea ...
|
laso ma ja rule cai necajita saracutza cine stie ce so fii intamplat cel mai bine stie ea si va rezolva lucrurile
|
ba nene ati inebunit? chit ca facem cheta si tot nu o lasam fara masina ... 2-3 sute de la unu` ... 3-4 sute de la altu` .... si`i luam feti masina ... a?
|
pai ma fb ca ganditzi asa fb ca voi cei din bucuresti suntetzi unitzi......... dar catzi sunt cei gandesc ca tine ja rule
|
nush frate da oricum .. exista posta :D
|
pai da ai dreptate exista
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning