![]() |
turbo110 nu e cazul sa fim rautaciosi daca a zis omul ca vine cu masina dupa sarbatori atunci asa e eu am mers cu ea shi in curand o sa va covingeti toti ce poate
|
:D
nu sunt omule rautacios dar am zis doar ca multi vin si tipa ca au sute de cai si ca omoara !
Asta a fost tot ce am spus ! Mam referit ca mincinosi vin si pleaca nu ca tu ai fi mincinos ! |
Re: :D
Quote:
|
mersi cojo.....finutz ca intotdeauna.....cat despre cei care nu cred,nu au decat!nu am nimic de pierdut sau de castigat de pe urma lor.....respect..
|
Tazmania... zi-mi si mie cu cine te dai.... te rog frumos ,sa nu mai stau sa caut in astea 6 pagini... te dai cu cineva? a acceptat cineva ?? multumesc anticipat
|
cu totzi cei care au intrat pe topic si au acceptat dar asta dupa sarbatori.....asta e...mai pleaca omul si la plimbare....
|
da... iti multumesc mult de tot , ai fost de mare ajutor ;)
|
Re:
Quote:
|
din cate am inteles eu o sa se dea cu bishop si cu bmw 523 asta am inteles eu ce ? a mai zis cineva cuvantul magic \"DA\" :D
|
Re:
Quote:
|
pentru ca toata lumea sa fie lamurita....la prima cursa oficiala din anul ce vine accept toate provovarile.ptr cei care vor sa o facem la umbra nucului batran o facem imediat dupa sarbatori....multzumesc...
|
daca legale nu se mai fac?????? presupun ca tot la un semafor o sa se dea
|
Pacat Tazmania ca nu ai putin mai multi cai tare vroiam sa facem o proba dar chiar si asa daca vrei sant disponibil! :evil: :evil: :evil: :twisted:
|
moartea.....dupa nickul asta nici nu am curaj sa te intreb catzi cai ai sub capota......cred ca esti mult peste \"categoria\"mea,dar asa de fun ne dam....dar dupa sarbatori,accept cu cea mai mare placere.merci.
|
Lasa moartea ca te salvez eu .. :)
uite eu accept provocarea ta , chiar daca sunt diesel de 130 cp :) sa vad si eu un renault care fuge mai tare , ca tare imi doresc .. acum ca ai cu cine te da ? ce intelegi tu prin dat ? distanta 400m , 1km , traseu ? ce preferi .. ? stii ca la legale e doar linie dreapta , nu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning