![]() |
Re: Ce muzica preferati?
basule lasa muzica mai incet in masina sa nu patesti ce am patit si eu... :P
|
pe mine mai facut curios........ce ai patit?? :-/
|
hehehe, le-a placut la borfasi cum suna muzica in masina mea si m-au lasat fara...
adica mi-au furat masina cu totul, au luat muzica si au abandonat-o dupa aia... acum deja sunt arestati respectivii, dar numai jumatate din scule am mai recuperat.. asa ca inainte de muzica in masina, va recomand o alarma perfomanta ! |
foarte tare .:))))))))))))) .........adik nasol..........dar ii comik faza.....:)))))
|
crede-ma ca nu ti-ai dori sa afli pe pielea ta.. :P
oricum acum montez un ampl de 1000 watti rms inca mai caut un sub cu 2 bobine de 2 ohmi care sa faca fata... sa le fac in ciuda la hoti :P |
vezi sa nuti faca ei in ciuda....sa te lase sa asculti muzik motorului :)))
|
la bmw e mai greu de furat ca la dacie, dar imi asum riscul.. abia astept sa vad care se arunca... :P
|
bmw-ul nu prea poti sa-l faci sa sune bine....dar spor la treaba
|
asta am inteles de la toti cu care am vorbit, la bmw nu suna bine muzica... tocmai de aceea vreau sa incerc sa fac ceva, mai ales ca am luat deja statia....
nu vreau sa sune chiar ca la tine, ca sunt prea scumpe geamurile de bmw.. :)) |
Intre a suna bine si a suna tare exista o diferenta... nu cred ca intr-un bmw nu suna muzica bine...
|
asta vreau si eu sa vad/aud
dupa ce montez in al meu bmw o sa fiu sigur de ce am tot citit si auzit despre muzica in bmw... oricum mie imi place cum suna pe bmw ceea ce e montat din fabrica numai ca se aude incet... |
va contrazic pe amandoi bmw-ul suna groaznic....suna bine pt cei ce se limiteaza la sonorizarea de fabrica
|
Eu sunt de parere ca fiecare asculta ce muzika ii place lui.....
unii daca ar putea si-ar taia si iarna masina sa auda cei de pe strada muzika...Gusturile nu se diskuta si nici nu se poate obliga omul sa askulte altceva... Mai nou nu ai voie sa asculti muzika la maxim cu geamul deschis(era sa ma amendeze pt chestia asta)..... Eu ascult tot felu de muzika...(exclus Rock).. Cel mai bine le zice DMX...... |
bassule ti-e frica sa nu te depasim la decibeli? :)))))))
la bmw doar portbagajul suna nasol adica vibreaza toate tampeniile alea de plastic/carton, in rest suna destul de bine si este loc destul ptr o cutie mare de sub.... |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning