![]() |
Re: E 34 525tds Touring
da tu nu ai ar trebui sa ai volan cu airbag??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS Multumesc de aprecieri, si tu ai avut un oltimer demn de invidiat, E28-ul, superb, imi plac foarte mult si multa vreme mi-am dorit unul, dar nu a fost sa fie. |
Quote:
NU doar E28....dar devin nostalgic si nu e bine. Vremurile de azi nu sunt adecvate pentru cei cu pasiuni costisitoare ....cum sunt masinile trecute de-o anumita varsta! Dar o luam incet si cu rabdare:!: |
Buna, ai inceput cu : " Fara suparare " , nu este nici o suparare doar ca sunt curios cine sau unde ai putea sa iti retapitezi cu piele naturala 2 scaune recaro. Pielea cum spuneai tu ca pare " ieftina " !
Cum ar trebui sa fie piele sa para scumpa sau cum iti dai tu seama de calitatea pielii. Crezi ca ai tu bani sa iti retapitezi interiorul cu piele naturala special destinata industriei auto. Intreaba un expert cat costa mp de piele naturala special destinata industriei auto. ---Sper ca nu am deranjat Cosmin Jur --- |
Quote:
|
Imi cer scuze Cosmin, nu tie iti era adresat comentul ci unuia care a comentat pe paginile antrioare. Te astept. Iti plac scaunele FK alb cu negru care doar le-am terminat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning