![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
Da am curatat locul cu diluant.Acolo se vede asa pentru ca nu e vopsea.
|
Parea a fi urme de praf si de aceea te intrebam:)
|
Quote:
|
Vopsea insonorizanta cauciucata.Gasesti si pe la magazine de vopseluri.
|
Toata ziua mesteresti la ea! Cand mai ai de lucru dai un telefon la mine si vin sa te ajut.:-)
Tine-o tot asa ca e bine...zilele astea am si la mine niste lucrari de facut... |
2 Attachment(s)
Da Teo ne auzim:D.Am vopsit capacul de la filtrul de aer si un tub care duce la el.Usor dar sigur masina se schimba fata de cum am cumparat-o.
|
Imi place ce vad! Frumos!
|
4 Attachment(s)
Pai sa vedem ... s-a mai lucrat putin la aspectul motorului,schimbat husa de la schimbator si un nou odorizant pentru masina.
Si inca ceva bun dar maine vin cu mai multe poze si detalii: |
4 Attachment(s)
Astazi am continuat antifonarea si am decupat cu katerul incins grila de jos pentru viitoarele proiectoare.Am mai lucrat la motor dupa cum voi prezenta in pozele de maine dar pana atunci:
|
Se simte vro diferenta cu aceasta antifonare?a mai redus zgomotul provenit din exterior ?ai facut o treaba ft buna stima si succes incontinuare :D
|
am avut si eu proiectoare din astea. nu sunt bune de nimic....e degeaba "lupa" aia
|
Da e o diferenta.Diferenta m-a facut sa pastrez toba .Aveam de ales ori faceam ceva in privinta sunetului ori dadeam toba jos.La drum lung ma rupea de urechi,era obositoare.
Traficane sa vedem cum or sa se comporte ale mele.Oricum decat deloc...merg si astea. |
2 Attachment(s)
Poze cu un motor aproape "cleen":
|
A iesit bine...L-ai spalat?
|
L-am smirgheluit :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning