![]() |
Re: [WIP]Lamborghini Murciélago
asta vreau si eu... dar mai am destul de lucru si foarte putin timp.
sunt in sesiune... bla bla bla oricum... cred ca in curand o sa apara si ceva mai nou |
5 Attachment(s)
am facut un bump map pentru sidewall... am vrut sa fie al meu, ca cel de mai devreme era facut de altcineva. am atasat o versiune la o rezolutie mai mica, asa ca sa va puteti face o idee.
de asemenea, am refacut textura pentru logo-ul din mijlocul jantei... l-am atasat in rezolutia in care il folosesc si eu, deci cine il vrea, poate sa-l foloseasca la propriile proiecte. |
cris zi-mi si mie cum ai facut grila de la lambo plz
|
e modelata... plane -> edit poly si apoi am tras de vertecshi, am copiat ce s-a putut... pana a iesit ce trebuia
|
multam, o sa vad ce imi iese si mie
|
4 Attachment(s)
a venit timpul si pentru un mic update... am terminat farurile si semnalizatorul lateral, am detaliat prezoanele (cineva a zis ca sunt prea simple)
o intrebare: ce parere aveti despre distatierul de la roata? mai bine cu sau fara? si pozele... alte surprize, vor urma ;) C&C welcomed |
foarte tare omule ... asteptam si restul pozelor promise :p
nust c sa zic de distantier... momentan cred k e mai bine fara... |
de acord cu ace....fara
|
ok, atunci fara
|
cris_max am si eu o intrebare...
daca duar la o roata cu tot ce trebuie pe ea ai 2 mil si ceva de poligoane... toata masin in ansamblu va avea o gramada... reusesti sa faci o randare cu totul pus pe e ??? sinecr sa fiu si eu lucrez cu ff multe poligoane da am observat ca nu imi duce pc-ul si am fost nevoit sa folosesc cu totul alt cauciuc pt randarea finala ca cel intial imi cauza eroare... deja ereau preamult poligoane... daca ai vazut imaginea cu camaro SS numai motorul avea in jur de 11 mil... deci... a fost foarte greu la randat... oare vei reusi sa pui totul cap la cap si sa scoti o randare ? |
sigur o sa reusesc sa fac si rendere finale.
acum am 2Gb Ram pe sistem si daca nici asa nu merge, o sa folosesc VRay Proxy; cu asta merge garantat, oricat de multe poly ai in scena. |
sper sa reusesti... :D 1Gb ram e cum nu ar fi deloc la multe poly cu 2 nu am incercat inca :-p si cum sta treaba cu VRay Proxy asta daca merge garantat suna destul de interesant :D
|
3 Attachment(s)
am facut si roata de spate... mai lata decat cea de fata si cu un mic "offset" la spitze
revin si cu ceva renders |
1 Attachment(s)
si un mic render
|
bah mai dalencolo de jante... noi vrem sa vdm masina :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning