Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   new BMW seria 3 vs. new Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2714-new-bmw-seria-3-vs-new-audi-a4.html)

boy_wonder 28-05-07 16:18

Re: new BMW seria 3 vs. new Audi A4

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silviu_gsi (Post 922095)
nimik impresionant,nu stiu d c tot atata tam-tam pt tdi,daca sunt asa bune d c nu pun si pe monoposturi sau pe wrc motoare diesel,
bafta

Audi R10..
- V12 TDI, 5500 cmc, 650 CP, 1100 NM
- curse castigate la Le Mans (cel putin 8 )
- castigator al premiului "Motorul de curse al anului"

oare nimic impresionant la acest motor???

mmihai82 28-05-07 19:16

Quote:

Originally Posted by ffocus (Post 146235)
parerea mea....daca vrei sportivitate iti iei bmw, daca vrei lux iti iei mercedes, iar daca vrei cate putin din amandoua iti iei audi

daca vrei sa ai si lux si sportivitate iti iei audi ca mercedes-ul e doar luxos,in afara de motorizarile de top este lenes,iar bmw este doar sportiv,nu are clasa unui audi sau mercedes ( interiorul imi da impresia de ieftin la bmw, iar spatele arata a masina "made in coreea" )

vladdaman 29-05-07 00:31

in calitate de fost posesor audi si de actual posesor bmw culmea tocmai seriile precizate aici pot cu mare usurinta sa zic ca audi este peste bmw la cele 2 modele, cu toate ca seria trecuta bmw e usor peste pana la motorizarile de top, unde audi iar isi intra in drepturi, dar sincer intr-un audi nu simti ceea ce simti intr-un bmw, iar intr-un bmw nu te simti ca intr-un audi...parerea mea oricum audi a4 nou este castigator...

THX-1 30-05-07 13:43

1 Attachment(s)
Am votat cu noul seria 3,este superior audiului(plus ca est model nou fata de audi),tractiune spate-deci sportivitate si feeling asigurat,distributia maselor 50%-50%,directie mult mai precisa si stabilitate mai mare.La fiabilitate iarasi bmw sta mai bine(sa nu uitam de noile motoare diesel de la VAG-si nu numai diesel care consuma enorm de mult ulei).Motoarele de 2500cmc si 3000cmc sunt unele din cele mai bune aspirate la capacitatea lor(218cp respectiv 272cp)fiind construite din aluminiu si magneziu si sunt premiate de cativa ani la rand.Intradevar nici mie nu-mi plac noile stopuri de pe E90,in rest masina e OK!...cui nu-i plac exista o alternativa,cele transparente ;)

aka-47 30-05-07 18:26

e u am un bmw seria 3! ei bine e e46 nu noul model! totusi tre sa spun ca am votat audi! mie unul nu imi place noul 3 deloc! nus merita numele de 3ar poate un 2ar mai degraba! m3 ul nou e alta treaba dar seria 3 nu e sport deloc!

THX-1 30-05-07 21:09

Quote:

Originally Posted by aka-47 (Post 925929)
dar seria 3 nu e sport deloc!

:shock: :shock: :shock:
Am auzit-o si p-asta!!!!,Adica mii de ziaristii din presa auto si dupa toate testele posibile au declarat ca e cea mai sportiva si cea mai buna masina din lume la clasa ei si apari tu sa spui ca "nu e sport deloc"!!?,dc. nici seria 3 nu este sport......Iti recomand sa pui mana si sa te mai documentezi un pic inainte sa sustii lucrurile astea!!Mai ramane sa-mi spui ca e o masina destinata varstei a-3-a!!:lol: :lol: :lol:

The_Mask 30-05-07 21:54

THX-1 asta e problema de fiabilitate ca iti consuma ulei? macar nu te lasa in drum din cauza electronicii ca bmw-ul, macar la vag umbli cu bidonul de 1l de ulei in portbagaj. Motoarele 2.0 TDI mananca 1l la 15.000km, pana la 30.000 dupa nu mai consuma, orice motor diesel are toleranta de a manca 100g ulei/ 1000km. Singurul lucru unde seria 3 este peste A4 este motorizarea pe benzina(recupereaza la versiunea RS audi:) ) ca la diesel-uri sunt slabutzi( 2.0TDI-170, 320D-163). Interiorul la bmw seria 3 si nu numai la toate modelele este spartan dand impresia de plastice ieftine(desi sunt ieftine:D) chiar daca sunt de calitate. Nu sunt nici fan vag nici bmw ca sa nu-mi sariti in cap, chiar daca am un vw urmatoarea masina va fi mercedes.

THX-1 30-05-07 23:25

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 926271)
THX-1 asta e problema de fiabilitate ca iti consuma ulei? macar nu te lasa in drum din cauza electronicii ca bmw-ul, macar la vag umbli cu bidonul de 1l de ulei in portbagaj. Motoarele 2.0 TDI mananca 1l la 15.000km, pana la 30.000 dupa nu mai consuma, orice motor diesel are toleranta de a manca 100g ulei/ 1000km. Singurul lucru unde seria 3 este peste A4 este motorizarea pe benzina(recupereaza la versiunea RS audi:) ) ca la diesel-uri sunt slabutzi( 2.0TDI-170, 320D-163). Interiorul la bmw seria 3 si nu numai la toate modelele este spartan dand impresia de plastice ieftine(desi sunt ieftine:D) chiar daca sunt de calitate. Nu sunt nici fan vag nici bmw ca sa nu-mi sariti in cap, chiar daca am un vw urmatoarea masina va fi mercedes.

Tin sa-ti spun ca noul 320D(1995cmc) are 177cp-acc.0-100=7,8s-vit.max 232km\h fata de Audi A4 20TDI(1968cmc)-170cp-acc.0-100=8,6s-vit.max 228km\h(Ba chiar este mai performant decat 2.7TDI de pe A4!!).Dupa cum observi bmw-ul are performante dinamice mult mai bune decat audi si o acceleratie cu aproape o secunda mai putin!(ca sa numai vorbim de RWD vs. FWD)
P.S.-chiar si motorul de 163cp(320D)are performante mai bune decat 20TDI-ul,respectiv 8,3secunde 0-100 fata de 8,6 la A4! ;) Bafta!

vladdaman 31-05-07 01:15

ok dar aici esti putin ca subiectiv, ceea ce omul probabil voia sa zica este ca fundul de la noul seria 3 e urat cu spume fata de cum este la e46, da este mai nou vrea sa aiba un design mai deosebit dar...sincer nu mie se pare un model asa de reusit din punc de vedere optic ca recupereaza pe cealalta parte e partea a doua...

Urban per4mance 31-05-07 01:24

Bmw au avut curajul sa incerce ceva nou,linii noi,o cu totul alta generatie..cu care evident multi nu se obisnuiesc usor,pe de alta parte seria trei lasa intradevar de dorit fata de modelele mai mari ale producatorului.Audi..frumos dar simlu..prea simplu,are totusi materiale mai de calitate la interior..

aka-47 31-05-07 01:36

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 926216)
:shock: :shock: :shock:
Am auzit-o si p-asta!!!!,Adica mii de ziaristii din presa auto si dupa toate testele posibile au declarat ca e cea mai sportiva si cea mai buna masina din lume la clasa ei si apari tu sa spui ca "nu e sport deloc"!!?,dc. nici seria 3 nu este sport......Iti recomand sa pui mana si sa te mai documentezi un pic inainte sa sustii lucrurile astea!!Mai ramane sa-mi spui ca e o masina destinata varstei a-3-a!!:lol: :lol: :lol:

:) stai linistit! am citit intr-un ziar ca au venit extraterestri pe pamant si au inceput sa colonizeze planeta!!! depinde ce citesti nu ca citesti! asculta eu am condus noul seria3 pt ca am vrut sa imi cumpar unul! daca imi alegeam o masina dupa ce scriu ziarele imi luam un logan ca lau laudat si ras laudat peste tot! asa ca nu mai citi tu atatea si nu mai cita parerile altora, fati tu o parere ata! got it?8)

Urban per4mance 31-05-07 01:44

Are intradevar probleme BMW-ul cu electronica(computerele) sau doar vb.-este lumea'..??

phva 26-06-07 14:54

acu o luna am hotarat sa-mi iau masina noua si am facut test drive pe LUMINA ss 350hp, c55amg 360Hp, RS4 420, cayman s270Hp si am cumparat in final E92- 335i fullopt -306Hp /2008 si am 1024km cu el si inca sunt cazut in cap de placere si aleg drumul cel mai lung de la birou acasa.

Asa vad eu comparatia. Ce mai ... si nu eram fun bmw da acu sunt

Race 02-07-07 22:43

Quote:

am facut test drive pe LUMINA ss 350hp
Chevrolet Lumina nu se mai produce de vreo 6 ani,si n-a avut nici o versiune SS sau V8.
Daca te refereai la Impala,are doar 303 HP.Si imi scapa cum de te-ai gandit macar la un sedan FWD de 5 metri cu cutie automata antica in 4 trepte ca alternativa la Cayman sau C 55...

phva 03-07-07 00:23

Quote:

Originally Posted by Race (Post 978258)
Chevrolet Lumina nu se mai produce de vreo 6 ani,si n-a avut nici o versiune SS sau V8.
Daca te refereai la Impala,are doar 303 HP.Si imi scapa cum de te-ai gandit macar la un sedan FWD de 5 metri cu cutie automata antica in 4 trepte ca alternativa la Cayman sau C 55...

Gresit domnul meu Race care mai esti si de al casei se face Chevrolet lumina ss 8v generatia 6 si e o masina care in ausrtralia se vinde sub numele de Commodore Lumina ss si e facuta de holden si in midle east sub numele de chevrolet lumina ss si nu are 350 cai are 360 .fratilor documentati-va. iar americanii nor sa pupe masina asta decat in 2008 sau 9 pe noul pontiac g8.
Daca vrei referinte baga pe www.chevroletarabia.com sau pe www.holden.com

as trimite si poze da nu stiu dsa le atasez ..scuze

All times are GMT +2. The time now is 09:57.

- Copyright 2026 4Tuning