Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SLR vs. Carerra GT (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2712-slr-vs-carerra-gt.html)

aXeL.ZeY 10-06-07 15:14

Re: SLR vs. Carerra GT

Daca era 722 Edition poate mergeam pe SLR dar asa ... Carrera GT !:D

dan_m3 14-06-07 16:10

oricum un SLR nu are nici o sansa contra unui GT,...
nici pe autostrada, nici pe drum drept si mai ales nici macar in curbe,...
se compara un Grand Tourismo cu un Super Sport pur singe,...

8)

bluedevil 14-06-07 17:35

Pentru cei care abereaza spunand ca SLR este prea grea sa fie o masina sport...un versus slr 722 cu un murcielago lp640...

http://media.putfile.com/SLR-722-vs-Murcielago-LP640

Bogdan_mb 14-06-07 18:19

Quote:

Originally Posted by bluedevil (Post 948964)
Pentru cei care abereaza spunand ca SLR este prea grea sa fie o masina sport...un versus slr 722 cu un murcielago lp640...

Daca masinile acelea erau in mainile unor baieti care stiu sa conduca altfel statea treaba iar decat sa dai 600.000E+ pe 722 mai bine un SLR "normal" si un Carrera GT. Oricat de fan merc as fi, trebuie sa recunosc ca Porsche-le e peste Mercedes in acest vs daca vorbim strict de performante, dar sunt masini din clase diferte, cum s-a m-ai zis.

dan_m3 16-06-07 14:37

Quote:

Originally Posted by bluedevil (Post 948964)

hai sa raminem la subiect:

Lambo: hockenheim 1:11,1 nürburgring 7,47
SLR: hockenheim 1:13,5 nürburgring 7,52

2 secunde in hockenheim sint 3 clase diferentza :rolleyes2

pina si un gallardo si nu vb. nici macar de leggera il bate pe SLR pe ambele circuite,...

:rolleyes2

andrei.badea 16-06-07 14:48

SLR mi se pare cea mai mare gluma a celor de la mercedes cand spun supermasina. Au pus un V8 in loc sa puna un v12. Tot nu inteleg dc? SV12 Biturbo un animal. Apoi au pus o automata. Cum ar fi un ferrari sau lamborghini cu automata? In interior au folosit plastice. Si binenteles au dat-o in bara si cu franele. Isi fac treaba. Insa pot fi aplicate complet sau deloc. Nu merg undeva la mijloc.

Bogdan_mb 16-06-07 16:19

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 951157)
SLR mi se pare cea mai mare gluma a celor de la mercedes cand spun supermasina. Au pus un V8 in loc sa puna un v12. Tot nu inteleg dc? SV12 Biturbo un animal. Apoi au pus o automata. Cum ar fi un ferrari sau lamborghini cu automata? In interior au folosit plastice. Si binenteles au dat-o in bara si cu franele. Isi fac treaba. Insa pot fi aplicate complet sau deloc. Nu merg undeva la mijloc.

1. SV12 Biturbo e V12-le de pe seria x600 modificat de catre Brabus, nu vad ce legatura are cu SLR-ul.

2. Pai si ce daca e automata ? E un GT Car (daca nu stii ce inseamna cauta pe google) care se poate conduce destul de usor in comparatie cu carrera Gt unde iti trebuie ceva experienta m-ai ales sa stii sa schimbi vitezele incat sa nu ii faci cutia varza.

3. "Cum ar fi un ferrari sau lamborghini cu automata?" Ce zici de F430 , 599, 612 etc ?

4. "In interior au folosit plastice"

Doamne cat am putut rade cand am vazut chestia asta.. (esti ceva fan bmw frustrat?) Chiar dimpotriva, are un interior foarte bine realizat in care regasesti aproape toate optiunile prezente de ex la SL, CL etc dar spre deosebire de cele mentionate o masina foarte rapida.

Bemelo 16-06-07 16:53

automata de pe slr e una din cele mai bune cutii de pe piata ca si rapiditate si confort in utilizare...Motorul ala da clasa unui V12 biturbo tot de la merc asa ca stiu ei dc au pus v8-ul in loc de v12.Franele prezinta intr-adevar o problema la drum lung si in oras insa pt circuit sunt extraordinare...acum ambele masini sunt extraordinare insa depinde de preferintele fiecaruia .. supraalimentat sau aspirat, automat sau manual , sunet gros si dur sau metalic si ascutit.. etc. Porsche-le e mai mult un driver's car pe cand Slr-ul il poate conduce cu putin antrenament oricine...
ca o nota personala cred ca porsche-ul odata stapanit..ofera mai multe satisfactii decat slr-ul.

bluedevil 16-06-07 19:05

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 951140)

pina si un gallardo si nu vb. nici macar de leggera il bate pe SLR pe ambele circuite,...

http://www.lambopower.com/forum/inde...howtopic=22475

reproduc si eu aici ce scrie acolo pentru ca trebuie sa iti faci cont ca sa poti intra....daca voi ziceti ca cel care a scris asta si a facut filmuletul minte...asta e

But we finally did THE race! SLR 722, which arrived last night, versus the Murcielago LP640. First the setup....

The 722 has a full tank of 91 octane gas, and my wife is driving (130 pounds). She's in Sport mode, fully automatic. All she has to do is stomp on the gas and hold on.

I'm in the LP640, with 1/6 tank of gas, which is 101 octane racing fuel. I weigh 215 pounds. I'm in Sport mode too, but of course I have to paddle shift. PLUS, I'm holding the camera with my left hand, so I'm at a bit of a disadvantage.

We're racing to 130 Mph, then backing off, using the 722 speedometer as our guide (The LP is waaaay off, like always).

My wife starts us with a finger count up (1, 2, 3, GO!).

I'm NOT using any launch control, just stomping on it and upshifting at around 7500 RPM or so.

Both cars are stock.

My start sucks, so please be nice! But, I think she got an early jump.

See for yourself.

We raced again without me holding the camera, with similar results (I actually had a slight rolling start). Don't be fooled at the end of the video where I seem to be staying even (like if we raced to 200 I might catch up). She had backed off the gas already and was coasting, wondering what that little yellow speck in her rearview mirror was!

As a side note, we spent all morning racing our standard SLR versus the 722 the same way. At 130 Mph, there was a one car separation.

HOWEVER, it's a warm day here, and I got cool air vents! Her 722 just looks the same..... icon_thumleft.gif

Si eu as prefera Carrera GT in locul SLRului dar sa spui ca SLRul nu e o masina sport veritabila mi se pare o blasfemie

THX-1 18-06-07 10:53

Bai baieti,cum sa comparati voi Carrera GT unul din cele mai reusite supercaruri din lume cu un V10 central + cutie manuala si un sound unic care se apropie de sunetul masinilor de formula 1,un supercar in adevaratul sens al cuvantului cu un motor de turatie cu elasticitate mare,stabilitate si directie precisa..etc.. cu un moft al celor de la mercedes,o masina exotica pt.imagine si mai mult pt. plimbari ale bogatasilor,o masina cu motorul situat in fata si cutie automata,o masina pt. linie dreapta deloc pt. circuit.Poti compara Enzo cu Carrera GT dar nu si SLR-ul!!

dan_m3 18-06-07 14:37

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 953660)
Bai baieti,cum sa comparati voi Carrera GT unul din cele mai reusite supercaruri din lume cu un V10 central + cutie manuala si un sound unic care se apropie de sunetul masinilor de formula 1,un supercar in adevaratul sens al cuvantului cu un motor de turatie cu elasticitate mare,stabilitate si directie precisa..etc.. cu un moft al celor de la mercedes,o masina exotica pt.imagine si mai mult pt. plimbari ale bogatasilor,o masina cu motorul situat in fata si cutie automata,o masina pt. linie dreapta deloc pt. circuit.Poti compara Enzo cu Carrera GT dar nu si SLR-ul!!

un GT il poti compara numai cu un Koenigsegg CCR sau cu un Pagani Zonda F, dovada fiind timpul identic scos pe "Nordschleife" :7:33 !!!

THX-1 18-06-07 14:48

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 953973)
un GT il poti compara numai cu un Koenigsegg CCR sau cu un Pagani Zonda F, dovada fiind timpul identic scos pe "Nordschleife" :7:33 !!!

Daca tu iti imaginezi ca la un supercar conteaza doar timpii scosi pe un circuit atunci ar exista numai carturi,aici e vorba de cu totul altceva,asa cum vorbesti de un F40 ,de un Mc'Laren f1 de un Dauer porsche 962,etc.....de traditia si senzatia pe care ti-o ofera masina nu 0-100 si timpul pe circuit si gata e supercar!!

dan_m3 18-06-07 16:37

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 953998)
Daca tu iti imaginezi ca la un supercar conteaza doar timpii scosi pe un circuit atunci ar exista numai carturi,aici e vorba de cu totul altceva,asa cum vorbesti de un F40 ,de un Mc'Laren f1 de un Dauer porsche 962,etc.....de traditia si senzatia pe care ti-o ofera masina nu 0-100 si timpul pe circuit si gata e supercar!!

tocmai,. ..la un supercar conteaza timpul scos pe un circuit clasic,...care este un punct de reper pt. orice masina din lumea asta, cum este Nürburgring!
SLR a fost facut pentru vedetele din hollywood si cei cu bani din dubai,...
ATITA TOT.
si fiindca vinzarile sint cu mult sub asteptari, au scos si versiunea decapotabila, ca de, vedeta trebuie vazuta si admirata la volan,...

MIRCAT 18-06-07 17:30

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 951140)

ai vazut vreodata un murcielago facu muci de un patrol?eu da si vorba aia patrol-ul este un "tanc"!

MIRCAT 18-06-07 17:42

cred ca masinile sunt destinate unor categorii diferite de clienti!oricum,nu mi-ar fi rusine cu niciuna dintre cele doua!

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning