Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira 2 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/270201-nubira-2-a.html)

60swanted 02-06-12 20:02

Re: Nubira 2

2 Attachment(s)
asta este dupa bara...:-SS

cielo_LYY 02-06-12 20:37

te-a impins putin :(

60swanted 02-06-12 22:44

Quote:

Originally Posted by cielo_LYY (Post 5050137)
te-a impins putin :(

putin mai mult:cry:...mai nou imi intra apa in portbagaj...

cielo_LYY 03-06-12 08:56

daca o sa fie facuta profi nu o sa ai probleme daca nu.........de vanzare

60swanted 07-06-12 21:41

2 Attachment(s)
care este rolul acestui element vacumatic?:rolleyes2

iuliano_smile 07-06-12 22:52

Ia mai gandestete tuh nitel. Nu ai comenzi vacumatice? Te las sa te gandesti unde:p

Alex4u 09-06-12 11:29

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 5049256)
sa te pe ea de amiabila nu puteai sa intrebi prima data unde are asigurare ? :???: direct politie era bine :bat: nu i-ai spus coane din trei stopuri nu ai vazut nici unu ? :sad:

Asa si la politie ce zici ca se intampla? scotea ala banii din buzunar sau cum ? nu te inteleg . explica'te

Bolt 09-06-12 15:20

da direct vreau bani pe reparatie, ii spunea lu ala direct tata bani sau mergem la politie si o tinem lala....bine asta cand vine vb de asiguratori de c@c@ cum avea tipu...bine ca nu avea la carpatica

60swanted 09-06-12 16:06

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 5059143)
da direct vreau bani pe reparatie, ii spunea lu ala direct tata bani sau mergem la politie si o tinem lala....bine asta cand vine vb de asiguratori de c@c@ cum avea tipu...bine ca nu avea la carpatica

Deocamdata am rezolvat...astept sa ma sune baietii de la service(asta ca am fost ajutat de niste prieteni)

60swanted 22-06-12 19:33

7 Attachment(s)
masina a ajuns in service....asta se afla dupa bara::cry:

GabrielMotorsport 22-06-12 20:45

Te-a impins mai tare decat credeam :sad:

cielo_LYY 23-06-12 08:39

stai linistit ca se face...daca service-ul e de calitate face si din doua jumatati o masina intreaga asa ca nu are rost sa iti faci probleme
niste bani dati aiurea si timp pierdut in rest se rezolva totul

Rih85 23-06-12 22:03

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 5059143)

Ba cand vad cum vorbiti imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras. Cam asa zicea si unu cu care am avut accident si ghici ce... tot amiabila s-a incheiat. Daca suni la politie : 1. te intreaba daca e cu victime.. tu zici nu .. ei zic PA. 2. tu zici ca nu va intelegeti cine e vinovat.. intr-un final apar ei. Constata care e vinovatul (aici tipul cu Fiatul) si ii spune ca deoarece nu exista victime , il obliga sa dea asigurarea si ii da o amenda. Daca nu ar fi vrut .. ii dadea o amenda de vre-o 600 lei, ii anula asigurarea si il obliga sa plateasca toate daunele, DAR deoarece tipul cu Fiatul a dat asigurarea altceva nu se putea face. Cum poti tu sa il obligi sa iti dea bani cash sa iti repari tu masina pe unde vrei tu? Sincer acuma.. lumineaza-ma..8)

60swanted 23-06-12 22:35

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 5077128)
Ba cand vad cum vorbiti imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras. Cam asa zicea si unu cu care am avut accident si ghici ce... tot amiabila s-a incheiat. Daca suni la politie : 1. te intreaba daca e cu victime.. tu zici nu .. ei zic PA. 2. tu zici ca nu va intelegeti cine e vinovat.. intr-un final apar ei. Constata care e vinovatul (aici tipul cu Fiatul) si ii spune ca deoarece nu exista victime , il obliga sa dea asigurarea si ii da o amenda. Daca nu ar fi vrut .. ii dadea o amenda de vre-o 600 lei, ii anula asigurarea si il obliga sa plateasca toate daunele, DAR deoarece tipul cu Fiatul a dat asigurarea altceva nu se putea face. Cum poti tu sa il obligi sa iti dea bani cash sa iti repari tu masina pe unde vrei tu? Sincer acuma.. lumineaza-ma..8)

sti cum e...!? nu m`am dat jos cu scandal la el....am facut amiabila pentru ca in cazul in care chemam politia,mai rau ma enervam....asta e!cat as vrea eu sa ma feresec de ei,nu pot....prea multi tantalai pe strada:cry:

iuliano_smile 24-06-12 01:55

Quote:

Originally Posted by 60swanted (Post 5077149)
sti cum e...!? nu m`am dat jos cu scandal la el....am facut amiabila pentru ca in cazul in care chemam politia,mai rau ma enervam....asta e!cat as vrea eu sa ma feresec de ei,nu pot....prea multi tantalai pe strada:cry:

Eu ii trageam si 2 palme ca asigurarea tot trb sa mio dea:))

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning