Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Street Wars (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/26966-street-wars.html)

gangsta 07-06-07 11:07

Street Wars

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 937228)
Se pare ca va vine mintea la cap:), ca doar numai prostii se cearta.
Pt tine Zandere, vorba ta: data si locul;)si dc ma gandesc putin , chiar si pt tine Gangsta`:))

Insfarsit un om serios!;)

ZanDer 07-06-07 14:45

Re: Street Wars

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 937228)
Se pare ca va vine mintea la cap:), ca doar numai prostii se cearta.
Pt tine Zandere, vorba ta: data si locul;)si dc ma gandesc putin , chiar si pt tine Gangsta`:))

sa traiti ! numa un pic sa trec de itp :lol:

S.p.D 08-06-07 12:04

Era si timpu,Lajule hai ca ne dam noi,si daca tot suntem acolo va iau pe rand pe toti(aurik,driver,cicione optional,etc)ms pentru acceptare.Cu respect Outlawz

CicioNE 09-06-07 01:33

sdp pe pm ai ceva

CicioNE 09-06-07 01:37

sa zici cand si cum ne dam:P......partz ...hai sa va dau satisfactie mai nelegiuiytzilor....daca va simti mai bine...ca vad ca pana nu facet unu dintre voi puntoul ala al meu 1.2 8 valve nu va linistiti....iisuse ....cand vreti....danutzu spd care vreti hai sa ne dam.....doamne sa fiti mai calmi

CicioNE 09-06-07 01:55

moderatori nu stergeti pls...sa vada toti ce smecheri is ei si ce masini provoaca !! !!!!

DaNuTzU' 09-06-07 01:58

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 939924)
moderatori nu stergeti pls...sa vada toti ce smecheri is ei si ce masini provoaca !! !!!!

adinaori am vb pe mess!
a fost o provacre venita din partea mea pt tine! cu un logan vs. puntoul tau!
nu ii amesteca pe oli si boti!(ca ei vb de lucruri serioase)!
acum sper ca s-a lamurit!
numa bine!

S.p.D 09-06-07 12:45

Bine, imi retrag cuvintele ,numa cu laju, driveru,aurik,cicione nu vrea numa sa ma frece dupa cum am citit pe PM,si mie imi plac femeile,da asta e ,fiecare cu gusturile lui.

DaNuTzU' 09-06-07 13:54

Quote:

Originally Posted by S.p.D (Post 940283)
Bine, imi retrag cuvintele ,numa cu laju, driveru,aurik,cicione nu vrea numa sa ma frece dupa cum am citit pe PM,si mie imi plac femeile,da asta e ,fiecare cu gusturile lui.

pai daca ai ochii albastri;)

S.p.D 09-06-07 14:44

Team csr,mai exact cicione,laju,ufo, aurik,daca puteti sa treceti pe la kaufland la ora 21:00 va asteptam cu drag ca sa lamurim unele chestii,sincer mam cam saturat sa ne spalam rufele in public,hai sa vb civilizati,si daca nu se poate ......rezolvam cumva.

CicioNE 09-06-07 15:21

tinere domn din acest moment pun punct............................adik mai multe..................nu ma dau cu mineni nu vin nicaieri nu cautatzi scandal............daca nu se intelege asta e.........sa nu crezi ca mie frica sa vin....tocmai aia e ca mie frica sa vin ca poate ajungem la gesturi necugetate si nu ar fii frumos asa ca hai sa o lasam balta !.....da nu fac nici o linie ca nu am cu ce....punct ...daca altii au sa se rupa...nici nu stiu cum de v-a trecut prin cap sa ma provocati cand stiti cu totii ce motor am..in fine.....fitzi rai...considerati ca am dat linie cu voi si m-ati facut....ok.....sa va simtziti bine

S.p.D 09-06-07 16:05

Team inteles !Eu nu vreau sa ne intlanim sa sarim la bataie sau sa vb urat,de linie numa daca sunt provocat,eu vreau doar sa vb civilizat,si sa ne intelegem ca oamenii,nu sa ne injuram si sa avem ura intre noi,ca daca te gandesti bine suntem din CLUJ toti,si altii rad de noi cum ne facem orasu de cacat.Oricum mias dori sa port o discutie cu voi,multumesc pt rabdarea acordata.Cu respect: OUtLAWZ

alexufo 09-06-07 16:38

SPD felicitari pt noua achizitie :)

S.p.D 09-06-07 16:46

Ms,sper sa vii diseara si o vezi si mai de aproape :P

DaNuTzU' 09-06-07 16:57

OUTLAWZ... va asteapta deseara!
nu o sa fie scandal nu o sa fie nimik! nimeni nu a spus nimik de bataie sau injurii!
o sa vb civilizat!!!

Cu respect Elevu' by OUTLAWZ!

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning