![]() |
Re: Chevy Aveo sedan 1.2
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si a sosit!:)
P.S:Stiti de unde as putea achizitiona un suport de bicicleta pt. un chevrolet aveo (pt. aveo meu)?Ajutati.ma si cu niste link-uri. Attachment 2468109 |
3 Attachment(s)
Ceva nou:
-stalpii dintre geamuri foliati cu folie identica cu cea de pe cupola -pleaope putin mai incruntate:) Attachment 2471071 Attachment 2471072 Attachment 2471073 P.S:Stiti cat costa un portbagaj pt. bicicleta pt aveo?Ma ajuta si niste linkuri cu preturi:)! |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
|
Azi am cumparat niste proiectoare ceata cu 25 de leduri pe fiecare.si sa le montez in locurile special facute.Ce zici?
|
Colegii ieri am fost la tara si cand urcam foarte usor dar nu greu mi s-a aprins ABSu' am zis ca din cauza pietrelor ce sar pe langa senzor.Apoi prin Iasi mi s-a oprit motorul si de data asta mi-am pus un semn de intrebare...ce sa fac?Si din Metalurgie pana in Alexandru nu s-a stans nici cand am oprit motoru nimic...Ce sa fac???
|
Opritul motorului nu are treaba cu martorul de la ABS. Macar da mai multe detalii...In ce conditii ti s-a oprit motorul ?
Problema cu aprinderea martorului de la ABS = curatarea senzorilor si ai rezolvat problema (am avut Aveo),insa ai grija ca nu iti mai intra ABS cand e aprins martorul ! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
NEW !Dupa cum stiti de la semnatura,iubitor si fan VW !Deci am schimbat bordu(luminile) ca la VW adica lumina albastra +computer de bord !Attachment 2531671
Attachment 2531672 Attachment 2531673 Attachment 2531674Urmeaza o folie peste sticla ca la drum lung (noaptea) cred ca deranjeaza,bat tare... Ce zice-ti? Stie cineva de un lip la spoileru fata?!? |
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning