![]() |
Re: Help Me Plsss Vreau Si Eu Sa-mi Iau Ceva Pana In 3000 E
am eu un cielo din 95. culoare frumoasa, nu consuma mult cum spune lumea, la mers normal in oras ia cam 8-9. e model coreean cu tot ce vrei pe el.
Si se si infige. nu e alergata la curse sau chestii dastea. cum a iesit pe portile fabricii asa e si asta. dar mai trebuie sa pui vreo 3-4 sute de euro. da-mi un pm sau uite id meu : ryka_mfi |
Eu zic sa te uiti si ce optiuni de siguranta are masina, ex. ABS, airbag-uri.
Pot sa iti spun ca am avut Golf 2 GTI, an fabricatie '98 si am tinut acea masina cativa ani (avea aproape 8 ani cand am cumpart-o). Costuri de intretinere mici. Despre cum mergea, drum si minte sa ai ca in rest, 140 de cai la 900 si ceva de kg. ... numai de bine. Am vandut-o sa iau o masina mai noua, nu ca am avut probleme cu ea. Despre BMW de aceeasi varsta nu stiu ce sa-ti spun dar pot sa spun de alea mai noi ca la manevrabilitate sunt cu cel putin o clasa peste multe altele europene. Am un prieten care a avut un ursulet si era foarte multumit de masina, nu mi-a zis nimic de costuri dar cred ca in afara de consumabile nu a schimbat decat arcurile (condusese si GTI-ul meu si zicea ca ursuletul lui nu trage asa de bine dar cred ca a lui era mai manevrabila, aici vorbind de comportamentul pe drumuri virajate). Decide cu mintea DAR si cu inima. Bafta. |
[QUOTE=MishuVerde;935537]Eu zic sa te uiti si ce optiuni de siguranta are masina, ex. ABS, airbag-uri.
Pot sa iti spun ca am avut Golf 2 GTI, an fabricatie '98 facuta special in 98 pentru tine?? :) in 98 era deja golf 4 |
buna la toata lumea :D .....azi am si yo motiv sa ma bucur..:twisted: ...in sfarsit.....am lipsit nitel,am avut si yo ceva probleme....s-au mai schimbat datele problemei si fiindca orice revenire se face in forta am facut un up grade.....A Crescut bugetu...:twisted: acum e 5500-6000 E
as vrea ceva in 4 usi ca nu scap altfel de gura tatei :sad: (stiu yo ca vrei masina de curse :twisted: ),ac sau climatronik,servodirectie,computer bord,geamuri electrice,oglinzi electrice,trapa....si nu motoare de 1.1,1.2 si ceva cu serious hourse power,va fi masina mea de mers zilnik,deci sa nu manance chiar 20 % ca-s inca student.....m-ar interesa putini km si ani,ca dotari se por face rost Ma gandeam la opel vectra,opel vectra B ,opel corsa 2001-2002 ,bmw pisica,ford mondeo 97-98,ford focus 2000-2001 etc... alte optiuni? |
incearca shi un VW Golf 4.... un TDI.... s-ar putea sa gaseshti pe la 6000E...
|
mai degraba un pisik ...ce ziceti de o vectra b?................apropo care e dif intre bmw e 36 si e 46?pe la cat de invart ele?
|
cand o sa iei tu golf 4 cu 6000 E..sa ma anunti...dar nu epava cu 500.000 km sau facut praf
|
apropode golfuri doar de la 9 mii sus gasesti...m-am uitat si yo de curiozitate
|
cauta una buna care ti se potriveste si aia cu siguranta este OPEL ASTRA 1.4 , 1.6 MODEL ,,92-95
BAFTA LA CUMPARARE!!!! CU SIGURANTA ITI VA STA BINE IN EA |
daca mai astepti cativa ani o sa iti iei ce vrei cu banii astia. doar sa ai rabdare. mergi cu ratb pana atunci. (nu vreau sa fiu ironic dar threadu asta e deschis de mult si vorba aia : daca ai numara cate oua pui in placinta nu ai mai face-o). eu te cred ca vrei sa iti ceva care sa te tina. o masina la noi e o investitie pe termen lung. cel putin la mine asa e. nu am dispus nici eu de multi bani (chiar acelasi buget ca si al tau = 3000) dar mai da-o in plm ca e tabla. dar tu daca tot o tii asa o sa apuci sa iti iei masina cand noi o sa mergem cu masini zburatoare.
|
ei nu e chiar asa si daca citesti mai atent penultima pagina ai sa intelegi dc...bugetul a capatat un upgrade....5000-6000 E e suma mai nou...intradevar thread-ul e vechi dar au aparut niste probleme ....s-au rezolvat si-mi caut ceva in continuare
am deschis inca unu nou thread da vad ca lumea tot pe asta intra... |
iar la faza cu masina zburatoare....mai ai de asteptat....eu intentionez in cel mult o luna sa-mi achizitionez ceva....inca nu sunt hotarat ce...dar am cateva idei....am zis clar :astept oferte,sfaturi,critici ...
sunt deacord ca masina e o investitie de durata.... PS:eu nu circul cu ratb,la is i se zice RATC,dar n-am mai mers cu asa ceva de ani buni....am deja o masina pe numele meu e trecuta in semnatura Dacia 1410 Sport,am avut inca un Oltcit da mi l-a saltat primaria....iar acu conduc un reno clio (care ii ramane lu fratemiu )....deci masini nu duc lipsa.....dar vreau o masina a mea ca lumea....dacia e in constructie urmeaza un motor tare pe ea...si ramane de plimbare....si vreau o masina pt mers la servici si facultate....plus alte drumuri...sper ca am lamurit pe toata lumea... |
Daca ar fi sa iti iei ceva eu te-as sfatui sa nu iti iei masini relativ puternice si cu o varsta mare... pe langa faptul ca probabil au mai avut multi proprietari inainte... alea sunt masini care nu au fost concepute pentru mersul la piata si inapoi... sau pentru plimbari de relaxare cu 30 de km/h in orash... asa ca gandeste-te mai bine la ceva mai calm... care te va scuti de cheltuieli pe viitor... pana una alta.. take care si ... succes..
|
se suspenda momentan achizitia,din motive de curatenie generala
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning