![]() |
Re:
Quote:
Quote:
dacia care face cielo la demaraj :? si a lui manca 7 in oras :) |
cielo obosit de 8 valve il faceam si probabil cu defecte :PPP
la mine erau toate noi pe masina ... cap coada si putzine modificari .. cand faceam orice cielo la demaraj imi manka 17% -18% oricum acu era vorba ca cika nu exista dacie sa manance sub 10% in orash si normal ka am sarit in sus ... orice dacie pe carburatie o faci sa traga ca melku si sa consume super putzin ... sau mai bine zis sa nu traga ?:))) oricum nu zic ca dacia e mai tare ca cielo ... nici macar loganu nu e mai tare in fine de aku e offtopic |
Re:
Quote:
|
Suntem la Tico vs Dacia...stay ontopic plz...
|
ma io vb. de o dacie care sa mearga in parametrii normali nu strangulata la consum de nu mai ia 90 macr :)
|
poi mere ma ca-i dai benzina multa si-i faci si evacuare si admisie multa .. in fine .. :)
daka tu nu intelegi eu ce sa mai explic ? |
dubios io i-am facut plinu azi si tot 14 mi-a mancat :)
|
Tuning motor=>putere mai mare=>consum mai mare, sa va intre bine in cap asta, indiferent de masina...fie ca se numeste Dacie sau Tico...
|
lolz ... da io nu am facut nik la motoru` ala e cat se poate de stock :)
|
steph si cum ai calculat consumu ?
si esti sigur ca acel carburator nu e pe duka ? vezi ca are un plutitor in el daca-ti face amestecu de aiurea o sa-ti mearga inecata .. si consuma mult si nici nu trage ...asta daca o ai pe carburatie daca e pe injectie inseamna ca ti-i dus calculatoru la ea |
e din 99 pe carburatzie de carburator nujtiu ce sa zic ..
ca sa ii fac consumu bag benzina full pana la deget merg 100-200 km bag iarasi full full vad kat a intrat si calculez de tras trage bine da cand vine vb. de consum :cry: :cry: :cry: |
scoate ma carburatoru ala si vezi daka poti sa-l salvezi .. :)
daka nu .. cumpara altu ultima oara era 1.5 milioane unu nou si ai garantie la el 18 luni .. si alea noi manca putzin tare da si masina devine puturoasa... se simte .. da se rezolva .. bagi jigleoare cu gauri mari si ai si consumu k-lumea si trage .. si dai avansu mai mare , relantiul .. si dai drumu si sa ia mai mult aer ca altfel se inneaca cu benzina si consuma si mult si nici nu trage ... asa o sa scoti un consum acceptabil ... si demaraj bun .. zik eu .. |
o sa ma interesez am facut zilele astea ink 100 de km si am bagat iarasi benzina 14.5 dar am mers destul de sportiv adik schimbat si prin 5500
da zic k tot e mult |
Re:
Quote:
nu ca este mult, este E-N-O-R-M a mea este pe carburator (o imensitate de carburator cu 4 corpuri care nici nu este reglat calumea) cutie hidramata si in oras la talpa grea ia in jur de 16, motor 2.3 143 de cai :? |
se pare k nici un mecanic nu a rerusit sa ii dea de cap pana acuma ... clar tre sa o vand :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning