![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si vreau sa shti ca am facut topicul asta pt. o provocare,nu ca sa ma cert cu cineva. |
la cate ilegale ai fost tu cu maseratiul tau in valcea??? si despre masina mea nu e stock
|
Re:
bobby da ma dracu numaru de tel ... va dati si gata ... vedeti care e mai bun si cu asta basta. Ce dracu o tot labariti aici ? Si aia de fac critici la adresa masinilor (pe care nici nu au visat vreodata ca le pot avea) veniti,vedeti,criticati (daca e de criticat) si vedeti`va de treaba voastra. Si bobby ... daca vezi o masina trasa pe dreapta nu inseamna neaparat ca nu fuge :wink: . Hai bafta si vreau sa vad liniuta daca se va da vreodata :peace:
Orice comentarii sunt de prisos zic eu .... :censored: mea :suspiciou Hai pa |
Re:
Quote:
Eu stiu cam majoritatea masinilor care sunt mai fugacioase din VL:VW CORRADO VR6 2.8L(LBB)OPEL KADETT 2L GSI(KWK),RS6 ONIX(no comment)HONDA PRELUDE(GMY)VW CORRADO 1.8 G60(DMX),mai era un Porsche in Petrishor cu numere de state,.....si inca cateva pe care nu mi le amintesc momentan. Pe a ta sincer nu o shtiu,nici macar din auzite,singura Skoda pe care o shtiu(nu cred ca mai e in orash)e una galbena RS de la Dacos,cu care m-am dat(aveam un Corrado G60)si m-a facut. Asha ca nu o mai aburi aiurea,hai sa ne dam...ma faci te fac ...nu conteaza.Si lamurim odata problema asta. |
Re:
Quote:
|
daca am 18 ani si permis de cateva ,luni inseamna ca nu sunt sofer ??????
|
sa il intrebi pe alex cu LBB-ul si pe radu cu KWK-ul de masinuta mea sa nu vorbim de corrado DMX ca e varza masina l-a facut un golf III 1.8
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sami spui cand ai vb cu ei si ce au zis
|
Gata mah Bobby am vbit.
Si cu Radu si cu Alex. allex_19: ce zice ma ala ca m a facut pe mine ? allex_19: cu skoda aia ????? allex_19: allex_19: asa zice el ? secera76: da mah allex_19: ala cu skoda aia LUX ? allex_19: pai nici nu m am dat cu el secera76: da cu aia allex_19: lasa l ma allex_19: nu tre sa te cobori la mintea lui allex_19: il stiu secera76: si ce skoda e? allex_19: 1.8 turbo 150 cp (si cu cip nu ajungi la 200cp) allex_19: e aia lux secera76: aha allex_19: avea el foliatec pe faruri allex_19: si Radu cu KWK il face varza Cu Radu am vbit la telefon nu pot sa scriu toata conversatzia ca fac aici o carte si nu am timp. KWK-ul are motor de 2l 16v GSI dar e comprimat in Germania are 178cp. Si nu te mai obosi sa scri ca deja am lungit-o prea tare cu tine. Cred ca daca te straduieshti un pic faci si RS-ul ala de la ONIX nu? Stiu unde te gasesc acum si nu mai ramane decat sa ne dam. Pa. |
1.8t admisie evacuare si injectoare schimbate si nu am zis niciodata ca mam facut acu alex ai inteles tu gresit nici cu KWK-ul nu mam facut cu a mea lam combinat a data la semafor la BCR spre lordu dar nu stiu cat de cursa a fost
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning