![]() |
Re:
Quote:
|
faruk_fyk ai o mare imaginatie si ce perle scoti din gura despre logan.
Cred ca nici nu ai condus loganu 20km in viata ta si vb de el. Si de obicei masinile de curse au turatia pana la 10k...si ei o tureaza in jur de 8000.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Las ca stii tu BMC-ule. Ce-ti mai place sa defilezi cu nesimtirea aia de palm, smecher frate cine mai era ca tine la aeroport acolo cu tricoul pe sub palm sa vada romanu ce are BMC :chainsaw:
GET A LIFE |
Re:
Quote:
|
calmatziva mahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Help me pls
2 Attachment(s)
as vrea sa mi fac un sistem audio pe logan voi insira ce am eu in cap si voi pune si spuneti mi de ce mai am nevoie va rog si parerile voastre.daca aveti vreo sugestie va rog postatio si deasemenea ce mai imi trebuie mai ales la amplificator ma intreseaza.ms anticipat,bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning