![]() |
Re: E46 - My New BAD - BMW 316i
3 Attachment(s)
Quote:
|
si celalalt LSU? sau doar ii o coicidenta de numar..
mai era unu in oras...unu chiar frumos,dotat etc etc.. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
ex climatronik...deja un mare plus si mai avea si altele...dar in fine
sa nu poluam topicul spor la treaba |
Quote:
|
Bai sossy ..nu spurca si topicul asta cu balivernele tale .
|
Quote:
|
Si daca o masina a fost lovita nu se mai poate remedia?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Intra-devar masina a fost lovita putin mai tare, dar daca masina a fost refacuta corect si acum e multumit de ea nu stiu ce anume ar putea sa mai pateasca.
E de apreciat faptul ca el a stiut ca masina a fost lovita si cu toate astea a continuat sa aiba grija si sa bage bani in ea inseamna ca masina prezinta incredere si il multumeste |
Quote:
era vorba de o tema,care era problema?am postat pe langa? cunostii tu masina mai bine?..... mai lasati-ma in plm cu arogantele voastre spor la treaba cu masina....daca nu ai defectiuni tehnice gen strambaturi si etc..dai inainte,daca ii refacuta ok no problemo:) cate si cate masini sunt in situatia asta si poate chiar noi nu stim |
WOOOW ce de discutii.
Asa...pozele puse pana acum nu le,am mai vazut. Dar masina lovita am vazut,o si nu arata asa rau... Bibu da,mi o masina lovita asa cum ai pus tu gratis si dupa 2 luni ti,o vand ca si cand n,ar avea nimic ;) Masina nu se vinde! O fac cum imi place mie si daca apare ceva atunci se vinde, dar pana atunci ramane la mine! Bibu suna,ma pe 0742019345, 0767275199 sa vb. |
Poate multi suntem in situatia ta si nu stim,probabil ca bibu a vrut sa te ajute cu un sfat.Atat timp cat nu ai probleme cu masina zic ca se merita sa investesti in ea mult noroc sa auzim numai de bine.
|
Ms Joker.
Sunt sigur ca a vrut sa ma ajute;). Oricum sunt foarte multe masini prin Tm taiate si sudate din doua si asa mai departe...si stiu ce vorbesc. Oricum tot raul spre bine :) . |
Cu atat esti mai de stimat si de apreciat daca pastrezi masina, inseamna ca intr-adevar ai o pasiune pentru masini si cred ca orice masina are dreptu la o intretinere buna atat timp cat nu te dezamageste eu astept sa vad in ce fel o vei face sa iasa in evidenta. E un model absolut superb acest bmw multa bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning