Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW M5, M6 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/266-bmw-m5-m6.html)

catalin rs4 23-01-04 22:41

in fine nam inteles ce vrei sa spui dar ma rog .. :lol: tu esti primul care spune ca bmw este masina ieftina in comparatie eu mam interesat pt um bmw m5 inainte sami iau rs4 si costa de vreo 2 mai mult pe an la asigurare decat audi!!!! dar na nu pt asta miam luat audi cai mai ieftin dar totusi bmw este printre cele mai scumpe masini la intretinut daca vrei sa sti nu stiu ce intelegi tu prin cuvantul \"ieftin\" :lol:

TNos 24-01-04 00:04

oricat de mare fan bmw sunt eu,dar deja nu mai este ce era,iar la pret a crescut mult de tot!

TNos 24-01-04 00:21

Viddy:zi-mi si mie te rog principiul de functionare al turbinei si de ce consuma mai mult o masina cu turbo decat una aspirata,amandoua avand aceleasi caracteristici tehnice din toate punctele de vedere(putere,acceleratie,greutate,lungime,latime, inaltime,echipamente auxiliare identice,aceleasi pneuri,turatie,etc ca stii la ce ma refer)

pimp_lex 24-01-04 01:51

viddy viddy viddy........unde sa incep.....

-e cea mai tare masina.......ok....opinia ta personala.....
-motoare puternice fara turbo.......ok, si ? Ferrari are motoare foarte bune NA.........vrei masini mai ieftine cu motoare puternice fara turbo.....Honda e raspunsul 4 cil 2.0l si 240cp iti spune ceva?
- ieftin....? poate eu nu traiesc pe lumea asta, dar ultima data cand m-am uitat la preturi, BWM era printre firmele de prestigiu din lume cu preturi la fel de mari, chiar mai mari pe alocuri ca si Mercedes, Audi, Jaguar, Lexus sau Infiniti, preturile la masinile SH nu sunt importante in ceea ce priveste cat de ieftina e o masina......si chiar si acolo,comparat cu alte masini de ani comparabili si performante comparabile......e mult mai scump si de cumparat si mai ales de intretinut
- iar M1 chiar nu arata ca un Diablo.......dar daca tu asa-l vezi....fie ca tine

catalin rs4 24-01-04 02:45

LOOOOOOOOL PIMP :lol: :lol: :lol: :lol:

TNos 24-01-04 10:28

eu chiar vreau sa-mi spuna EL,Viddy, cum functioneaza turbo si de ce consuma mai mult!ca sunt tare curios!

ESPinoza 24-01-04 11:28

1 Attachment(s)
asta e m1? Daca da nu vad nici o asemanare intre el si diablo..

DZ1 24-01-04 13:16

Asta este Z1.....M1 a fost o incercare de a intra in clasa masinilor supersport din pacate a fost o esuare desi masina arata deosebit de frumos....daca gasesc vreo poza prin pc o pun.
Oricum masini de genul asta a avut si Mercedes si alte firme....

DZ1 24-01-04 13:24

1 Attachment(s)
Am gasit pe net....[img]D:\\Neuer Ordner (2)\\M1 Rot.jpg[/img]D:\\Neuer Ordner (2)\\M1.jpg[img][/img]

DZ1 24-01-04 13:25

1 Attachment(s)
[img]D:\\Neuer Ordner (2)\\M1 Rot.jpg[/img]

Viddy 24-01-04 22:07

Asa este

Bai baietzi avetzi dreptate. Oricum dupa parearea mea Bmw este super masina si daca as avea bani suficienti oricand as lua un M3 CSL sau 850 Csi care este super masina (la asta cred ca nu avetzi nimic de comentat). Spunetzi-mi si mie daca tot suntem la \"Masini tari\" care vi se pare cea mai tare masina sport (dar si accesibila) - fiecare cu parerea lui. :?: :?: :?: :?: :?:

Viddy 24-01-04 22:07

Asa este

Bai baietzi avetzi dreptate. Oricum dupa parearea mea Bmw este super masina si daca as avea bani suficienti oricand as lua un M3 CSL sau 850 Csi care este super masina (la asta cred ca nu avetzi nimic de comentat). Spunetzi-mi si mie daca tot suntem la \"Masini tari\" care vi se pare cea mai tare masina sport (dar si accesibila) - fiecare cu parerea lui. :?: :?: :?: :?: :?:

catalin rs4 24-01-04 23:59

rs4 ,supra, porsche turbo 996,993 si skyline r 34 astia imi plac mie personal cel mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: mai este si e 55 amg sl 55 amg f 50 ar mai fi mai multe ..... :lol:

ESPinoza 25-01-04 00:22

sl55amg , 156 gta, rs4

pimp_lex 25-01-04 01:07

depinde de definitia fiecaruie de \"accesibila\".........
daca M3 ti se pare o masina accesibila......deci te referi la masini de 80 000$
masini care personal mi se par mai \"tari\" pe la acelasi preturi(chiar mai putin pe alocuri): Corvette Z06, C32AMG, S60R, Saleen S281, Mustang Cobra SVT, autodelta 156 GTA.....

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning