![]() |
Re: E46 Meeting ?! For all enthusiasts. (30-31 Iulie 2011)
de cazare s'a interesat careva ? sau fiecare stă pe unde apucă ?
|
NFS-ule tre sa te pui pe treaba sa prabusesti masina :))
|
Quote:
|
Quote:
|
mare idee cu 30-31 iulie sper sa fim cat mai mult ....
|
acum ca avem data si locatia stabilite .. incercati sa anuntati cat mai multe cunostinte / prieteni care au E46, sa fim si noi un numar decent de masini 8) fara promovare nu facem nimic, eu fac pe unde pot, si am anuntat pe toata lumea, in limita posibilitatilor
|
Imi cer scuze ca postez acelasi lucru si aici( a fost scris si pe topicul cu e36) dar tinand cont ca la intalnire vom fi impreuna unele chestii trebuiesc scrise pe ambele thread-uri.
Printre noi mai exista si persoane/firme in domeniu care pot oferi mici atentii in servicii sau produse.Nu vrem sa oferim diplome,alea le avem cu toti si ne stergem undeva cu ele. Cel mai frumos e sa primesti ceva palpabil care sa iti si foloseasca la ceva. Oricine doreste sa faca un astfel de gest poate lua legatura cu mine,cu sharkylete sau plictisit deoarece intalnirea in caz ca nu a observat toata lumea este la comun,adica e36&e46 chit ca apare pe thread-uri separate. Pot spune ca pana acum avem 2 premii care vor fi prezentate un pic mai tarziu impreuna cu cine le ofera.Sper sa nu deranjeze pe nimeni ca vom face public numele acestora,consider ca un minim de reclama merita,deoarece toti in ziua de azi incearca sa te arda prin diverse moduri,mai putin sa dea de la ei ceva. |
Rog, pe plictisit si/sau joint-u... sa posteze aici, exact detaliile... pt ca deja sunt in discutii cu cativa oameni, si sa stim ce si cum.. unde ne intalnim in bucuresti, unde ne intalnim in tara...
etc etc... adica sa sistematizati cele 1000 de pagini de mici bere mici bere :P regards |
Quote:
|
Re: E46 Meeting ?! For all enthusiasts. 30-31 Iulie
Quote:
|
are cine sa se ocupe de poze/filmat ?
|
Quote:
La partea cu filmatul nu stiu,poze sigur se vor face insa nu am vb cu nici un fotograf.Poate Griffo daca binevoieste si are cu cine sa vina.II fac o intrebare azi. |
Quote:
de ce in portbagaj,ai uitat ca domnu' Caius n-are toata tigla pe casa? |
da..chiar... de ce in portbagaj cand pot sa-l leg de masina? :lol:
mareo o sa fie prezent ... fara discutii... :D eu ma gandeam la voi .. daca o sa aveti pe cineva care sa va pozeze.. mareo nu e de inchiriat... sa fie clar!! 8) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning