![]() |
re: e46 simple & clean
Felicitari!
De la ce bine MMG daca imi permiti? Sper ca nu de la vre-o injuratura :lol: |
Quote:
|
Sunt sigur!
|
3 Attachment(s)
Intre timp....in asteptarea sistemului audio masinuta a primit mici update-uri.
Dat jos stickere luneta(toate)+ cele 2 stickere de rovineta din germania Dat jos sticker 318i..(mama celor de la bmw...ca m-am chinuit de mi-au sarit ochii...cat am frecat..) Singurul sticker care l-am pus,este cel de sub stop stanga. Intre timp am pus si protectie de praguri..cu BMW Attachment 2348165 Attachment 2348167 Attachment 2348168 |
Imi place masina, arata foarte bine : x
|
Suna bine, dar dc ti-ai dat jos sticker-ul cu 318 (te-ai gandit ca ai gusturi mai bune decat baietii de la departamentul de marketing al celor de la bmw?)ideea cu stickerele (puse de tine) date jos ai facut masina sa para mai matura, cat despre sistemul audio....iti recomand tot ceva de la bmw......oldies but goldies;) a da si se scrie rovigneta nu rovinieta:D....si e treaba ta, masina ta.....dar serios din respect pentru noi cei de pe aici spala-o si tu cand o postezi.....nu o lasa sa arate ca proiectu rabla sau o masina uitata pe camp....totodata asta ar fi cel mai tare tuning la masina ta.....o vizita la spalatorie....si nici nu te costa mult8):lol::-):D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
In legatura cu "baietii de la marketing".. Vorba aia "Dupa ce ca esti pr*st mai si semnalizezi te descrie perfect"...e DOAR UN GUST,pur si simplu nu imi plac inscriptile 318i/325i/328i/316i... Cati metrii cubi de apa a consumat masinuta asta la spalatorie nu a consumat familia ta de cand v-ati mutat la bloc... Uite si o poza ca sa intelegi de ce...arata asa..:) Attachment 2348660 In fata locului de parcare este o groapa,care de la zapada topita...s-a transformat in "delta" PS:chiar inainte cu o zi de a face pozele A FOST SPALATA(daca vrei..am sa cer bon,sa-mi decontezi..) PS: o zi buna si tie |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Exista optiunea sa nu iti inscriptioneze motorizarea sau modelul pe spatele masinii...Macar daca vrei sa cometezi ,comenteaza cu cap nu cu gelozie.Acum pe bune, tu ce masina ai?Ai cumva vreun M6 pe care il speli de 3 ori pe zi? PS: Si chiar se scrie rovinieta.... |
nu'l baga in seama pe bmw4life91, comentator sportiv, cel mai probabil inca viseaza la "eM-uri", nu stie ce inseamna sa'ti rupi de la gura si sa investesti in auto.
Probabil cand va avea o masina va sti cat de repede se murdareste iarna, in special pe o culoare mai inchisa. |
4 Attachment(s)
Astazi...am facut-o....bine rau....
Partea rea: Era sa rup toata bara fata....cu o bordura...din fericire..am rupt doar aparatoarea+senzorul de temperatura exterioara....(**** ADP) Am dat bornele bateriei jos,am scos mufa,am ridicat masina...si culmea:)) s-a rupt doar aparatoarea+locasul...asa ca l-am prins la loc cu un soricel.. Attachment 2350156 Partea buna: Am facut un "mic" upgrade......Acuma astept sa iau banii pe data de 10...sa-l cablez+schimbare de casetofon.... Attachment 2350157 Attachment 2350158 Attachment 2350160 Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ii multumesc pe aceasta cale |
1 Attachment(s)
Dupa ..vreo 4zile in care....saracuta era jegoasa,astazi am dus-o la DEGRESAT+spalare(2spalatorii diferite)...maine o sa-i fac niste poze...
Si o poza Attachment 2353605 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning