![]() |
Re: inca un portret terminat
Quote:
uitate si mai jos si ai sa veyi ca toate sunt cu aerograf ;) din pacate poza nu e destul de buna dar am sa incerc sa mai fac |
Fumos....foarte frumos....dar parca o batut`o cineva...fara sa vreau sa jignesc pe cineva,... oricum...ejti foarte bun la ceea ce faci..
|
Quote:
mersi mult pt prima si ultima parte ;) eu sigur nu am batut-o dar poate ma gandeam la asta hahaahahaaa:lol: |
Oricum nu am vrut sa te jignesc sau sa`ti jignesc munca... da e foarte reusit si`ti repect munca...pt care sunt sigur ca ai depus ceva efort...
|
Quote:
si am luat-o ca peo gluma;) mersi man |
1 Attachment(s)
uite ca am facut o poza ceva mai buna acuma
|
ii vanat ochiul stang ? :) scuze...ii mai reushita...dar ...pare arsa de soare...fa`o mai nemtoaica....mai putin roshu ...daca se poate....si pierce`u mai la stanga (ei) ... ce o mai cascat ochiul ei stang ..:)) scuze inca o data....jtiu ca iti dai silintza,...
|
Quote:
de ce pirceul mai la stanga? lol hahahhahah stiu ca te distytrezi bine pe seama ei si pe seamam mea dar asta e.... fa tu mai bine :))))))))))))) |
scuze daca te`am suparat...vroiam doar sa`mi dau o parere...ca sa iasa mai realistic... dar na...no offence..` nu am vrut sa critic si nici nu ma pricep mai bine...
noah...spor la munca... |
Quote:
bafta mare ;) |
fetele astea....
1 Attachment(s)
ii fac portretul la una si acum vor toate....
uite inca unu |
Re: fetele astea....
:) ghinion sau noroc ? :) da pe ce le`ai facut ?
|
Quote:
sunt facute pe placaj |
am vazut c`am totate lucrarile tale pe care le`ai postat .. imi plac mult :) poate imi zici si mie un pret pt. un portret :P
|
super misto , poate ai nororc si de un nud :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning