![]() |
Re: E46 - 318i
[QUOTE=Lymbutza;4714491]de ce ai vrea sa faci asa ceva:shock: :???: ?!?!
fiindca as vrea sa pastrez caroseria de e36 |
2 Attachment(s)
Ca un mic cadou de mos niculae masina a primit alarma cu pager + senzor de permiteru si oglinzi sablate ! :D Revin cu poze cu oglinzile maine !
|
3 Attachment(s)
Masina a primit leduri albe la numar + plafoniera 12 leduri albe + becuri cu 5 leduri albe in spate pe stalpi !
PS. Poza cu oglinzile inscriptionate ! |
12 Attachment(s)
Cate poze mai profi :D
|
cu ce ai prins numarul in spate?
as vrea sa pun si eu fara rama si fara suruburi...dar nu prea am incredere in banda dublu adeziva....parca pe moment nu prea tine(am avut la opel,banda si prins cu surub,dupa 2-3 sapt cand am vrut sa dau jos numarul nu a venit jos nici cum..) |
Numarul l-am prins cu banda dublu adeziva si pe fata si pe spate ! Banda de la BISON Car Type e de exterior si tine foarte bine dar important este sa degresezi bine ambele suprafete cand o aplici ! Eu am tras de el sa vad daca iese si nici macar nu se misca :-)
PS. O banda iti ajunge pentru o placuta ( se pune pe latimea numarului sus jos si mijloc ) . |
Arata bine masina, esti norocos sa conduci o astfel de masina la 18 ani.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Astazi a facut baie ca era cam inghetata ! Cateva poze : :D
|
Foarte frumoasa!
Felicitari si sa ai grija de ea! :-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
foarte misto masina ! m-a facut sa imi fie dor de 318i al meu :rolleyes:
am cautat mult timp o bara de fata ca a ta in final alegand bara de M3 cu splitere CSL. ce i-as face eu i-as lua volanu de M si farurile cu xenon si angel cu smd :rolleyes2 |
Quote:
|
Frumoasa rau de tot masinuta,iar interiorul(scaunele ) fac totul..
Sa o stapanesti sanatos si sa "invarti" volanul cati mai multi km.Daca o sa ne vedem in trafic..sa-mi amintesti sa dau un suc:)) pentru ajutor:) |
ma bucur ca ai pus in practica ideea cu lipitul placutei de inmatriculare.:clap: presupun ca acuma esti multumit de cum bat ledurile. in seara aceea erai cam nedumerit :) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning