![]() |
Re: Seat Leon 1,8 T 4X4 vs Leon 1,9 TDI 4X4
leonul meu ALH nu a scos sub 7% in Bucuresti nici cind era parcat :). intre 7 si 9% in functie de orele de plecare la munca, mers fara mila.
|
Fara suparare,dar titlul topicului este altul,o multime de posturi sunt pe langa subiect si fara consistenta :???:
@Predator ce ai vrut sa arati prin link-urile atasate?Ca ARL si ASZ au acelasi ambreiaj de 240mm?Asta deaja am mentionat-o.Ca injectoarele de ARL si ASZ au aceleasi coduri fiind aceleasi injectoare?Da,au,dar sunt mai mari fata de AVF si AWX care sunt mai mici,deaja am dat datele. In continuare te bazaie musca,te plictisesti si ne plictisesti si pe noi :shock: Puisor,in lumea reala ai fi fost repede pus la "respect",dar deh,aici e o lume virtuala si oricine poate debita ce vrea fara consecinte...reale. Ce e pacat,ca in loc ca unii care au nevoie de ajutor,primesc...ineptii si dezinformare. |
La cate lamuriri i-ati dat saracului baiat probabil isi va cumpara un Renault 1.5 dci...
|
Quote:
Consumurile declarate de tine nu ai nici o legatura cu realitatea, tu ai consumuri sub cele oferite de producator, nu prea am mai auzit de asa ceva. |
Iti fac si tie poze. Imi cureti pantofii dupa ?
Injectoarele sunt la fel. LA FEL. Si injectorul de pe PD100 il pot pune pe PD150. Doar sunt acelasi tip. Mai sunteti multi ? Pot sa-ti pun si injectoare de CR pe 2.0PD. De asta ce zici ? |
1 Attachment(s)
eu zic sa va calmati... nu bagati tuningul aici... tuning insemna alte costuri si probleme de fiabiliate in timp... asa ca vb ce e stock pe masina
asz si arl sunt foarte asemanatoare dpv mecanic. punct. |
Noi zicem ca poate ne scapa un moderator de tine,ca vad ca nu vrei sa ne lasi cu lipsa de informatie :rolleyes2
Injectoarele sunt diferite la pd in functie de puterea motorului,singura similititudine este intre ARL si ASZ. AVF si AWX au aceleasi injectoare,dar mai mici ca ARL si ASZ;AJM le are ceva mai mici decat cele de cele mentionate anterior;AVB are cele mai mici injectoare dintre toate pd-urile;) @Predator,iti recomand o "cura" serioasa de tdiclub,am sperante ca pana te maturizezi(fizic) vei dobandi si ceva cunostinte tehnice reale ;) Off topicarim la greu,cum deaja cineva a mentionat,initiatorul isi va lua 1,5dci :D |
Ia uimeste-ma,chiar m-ai facut curios!:lol:
Uite nickname-ul meu e asta http://forums.tdiclub.com/member.php?u=120891 Scuze de off,dar chiar sunt curios pana unde pot sa mearga aberatiile unora :shock:;deaja zambesc a prost ca m-am lansat in conversatie cu tine :???: |
Quote:
Quote:
|
Ce motorizare crezi ca te prinde mai bine,benzinar sau diesel?
Eu raman la parerea mea,ia diesel,mai ales ca vrei 4x4 ;);cunosc vreo cativa forumisti mari fani benzinare cu S3 sau 1,8t care le-au vandut si si-au luat tractorase ca nu-si permiteau consumul acestora.Btw,nici eu nu sunt fan diesel,dar trebuie sa recunosc ca acesta are si avantajele lui. |
Quote:
In al 2-lea rand diferenta de opinie s-ar putea sa difere de la diferenta de tip de injector chiar si de pe acelasi tip de motor. Am vazut injectorul de ARL si cel de ASZ unul langa altul, aman2 acelasi debit, caracteristici de functionare identice, difera doar duzele de pulverizare, au numar diferit de orificii de pulverizare. FAptul ca intr-un program sau altul figureaza acelasi tip de injector nu denota faptul ca acestea au fost montate stoc, ci faptul ca sunt perfect compatibile si fara diferente de performanta. NU prea mi-ai raspuns la faza cu consumul, cum scoti tu consum mai mic ca in carte ca suntem curiosi si noi. |
Quote:
Pai diesel ca e si mai econimic si are si ceva caluti + cuplu mai mare..... |
Abia astept sa vad ce gasesti.
Ideea e ca ARL-ul il gasesti scump insa iti recuperezi banii pe parcurs cu el, pe cand 1.8T il gasesti la preturi chiar ok. Oricum cred ca le cauti in tara, nu cred ca te risti sa le aduci si sa le inmatriculezi, te va rupe la bani !!! |
Quote:
+1 din partea mea. iar la diesel fata de benzina conteaza foarte mult cum dozezi pedala, de aici poti avea +/- 1l, fata de benzina care indiferent cat calci pedala tot atat consuma( bine, ma refer la apasat normal, pentru un om obisnuit nu sa infunzi pedala, gen: daca apesi de ex doar 15% fata de 20% care la un diesel nu se simte foarte mult diferenta de putere dar se simte la consum, avand cuplu ) fata de benzina la care nu cred ca mai e nevoie de schita LE: desi am zis ca nu ma bag, totusi trebuie sa o fac, la fel cum a spus si gtr injectoarele sunt similare pana la un punct, sau pentru cine nu intelege, la un moment dat nu mai sunt la fel, exact prin capetele de pulverizare. Si va rog fara tupeu de a ma contrazice, fara a va uita ce masina este la semnatura. PS: Predator, te rog ca de la om la animal daca vrei, ca te-am mai rugat odata, spune-mi de ce e cel mai prost motor diesel arl, fata de celelalte surate tdi? Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning