![]() |
Re: Low budget Clio
batrana baba :lol::lol:
|
Mobil 1 era mai bun! Asculta la pustiu_FUG ca stie ce zice! :) In rest, sa mai faci si tu una alta pe la masina :D
|
Andrei spun de uleiul asta ca nu e bun ca am testat de 4-5 , odata cu schimb de ulei la matiz, pe cand avea masina vreo 30.000km si surpriza la o luna dupa ce am facut schimbul si ii dadeam putin talpa pe loc, scotea fum ca tractoru:| si nu a mai facut asa niciodata si treaba asta s-a intamplat la 32.000..dupa la vectra la fel am completat cu elf 1 litru la fel:| i-am dat talpa pe loc putin, gata parca eram la show:)) fum:)) si culmea din matiz a disparut ulei:| sa manance ulei la nici 40.000 pe vremea aceea era ceva foarte dubios , l-am scos si am pus mobil sau mol, parca si totul a revenit la normal. De aceea spun ca elf este ulei de..nici la tractor nu mai bag:))
in rest bafta:* Liviu merci:D te:* app, erai acum ceva zile prin 13:twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Vad ca a cam venit frigu` peste noi..asa ca trecem la gumele de iarna..momentan decat 2..urmeaza sa mai cumpar inca 2..deci cine are de vanzare astept un p.m ..vreau micute pe 13` si cu ceva carne pe ele :]
|
E frumoasa domnisoara , multi km fara incidente neplacute iti doresc.
Abia astept sa o vad , sper sa vi cu ea la Valcea. |
Mc la fel..da cred ca vin peste 2 sapt prin VL..ne auzim :]
Si app..nu mai e domnisoara :)) |
Ne auzim la un telefon, pana atunci sper ca rezolv si eu problema la a mea.. :D :peace:
|
Yep :]
|
Hai sa ti dau niste jante frumoase pentru ea. Pret de iarna :>
|
Am cam dat banii pe gume de iarna..dar vedem..poate facem rost :] ..da`mi un p.m cu detalii !
|
Nu ti-ai luat ma si anu trecut gume de iarna? :-|
|
Ba da..dar mi`am luat 2 pe spate..mai aveam decat pe fata :D
|
Stie sa se invarta cu frana de mana? O invat eu !! :)))
|
Stie,stie :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning