![]() |
Re: E30 - T F B ....OEM STYLE
Pentru un motor de la care ai pretentii nu as pune liqui molly cand poti sa pui la aceeasi bani Motul...care e incomparabil.
Iar duralube..... |
Probabil la al doilea schimb ii voi pune Motul. Cat despre duralube am auzit pareri foarte bune de la oameni care si-au pus asaceva in m20.
|
Eu personal am folosit ambele uleiuri si am fost multumit de ambele iar in privinta duralube-ului pot spune ca este foarte bun avand in vedere varsta acestor motoare eu unu recomand asa ceva pt ca eu am in motor de aproximativ doi ani in care masina nu a fost menajata iar compresia motorului este peste asteptari adica 12 pe linie.
|
nu e chiar asa incomparabil motul cu liqui molly
parerile sunt impartite, ambele sunt uleiuri de top si cred ca nemtii fac uleiuri bune pentru motoarele lor |
Bine, baga degetul intr-o cutie de 15W50 300V si spala-te pe maini. Zi-mi la a cata spalare se ia uleiul de pe mana.
Fa la fel si la liqui molly. ;) |
Vlad, chiar o sa fac testu asta. Iar daca Liqui Moly pierde imi dai tu 5 litri de Motul. Ok?:D Daca zici ca este mai bun
|
sa nu pui duralube ca il dai dreaq.pune-i un ulei bun si atat.
|
6 Attachment(s)
Astazi am avut neplacuta surpriza de a-mi gasi capota ursului zgariata de lovitura unei mingi de fotbal, cred eu. Imediat ce am vazut buba am si intervenit cu niste polish sa remediez problema si iata ce a iesit:D
|
din poze pare ca a iesit foarte bine. Nu ar da mai bine jantele cu capacele de la prezoane (discurile) !?! Bafta !
|
Quote:
|
foarte frumoasa ,bafata in continuare cu tot ce ti-ai propus. de curiozitate cat ai dat pe ea asa cum era prima data ? te sal
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi frumos si tie iti doresc sa ai parte de impliniri in tot ceea ce iti doresti, iar in legatura cu ursul am grija de el mai mult decat am de mine, cateodata.8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning