![]() |
eu cred ca cea mai importanta e parerea celor din alte cluburi despre cum a fost , nu a celor din MR si nici a celor din NSL , care e normal sa fie subiectivi
asa ca sa-i lasam pe ei sa vorbeasca |
alcatel -
Quote:
in alta ordine de idei alcatel - Quote:
|
Felicitari pentru cursa!
A fost super-pacat de vremea care a lasat mult de dorit! |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu una nu-s de acord cu tine alcatel..dar fiecare are dreptu la opinie!si n-om sta acum sa ne paruim pt astea!dar...printre mr,au fost si insomnia,si 4ss,si altele..so..nu mai zice k ei au fost si organizatori..si public!eu zic k totusi trebuie apreciati pt ca a iesit bine ieri..cel putin organizarea..si totul! :)
|
Re:
:oops: Merci ... merci ... multzumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, fiind prima cursa la care am participat.
Multzumesc celor care m-au incurajat shi care au avut incredere in mine. Multzumesc Midnight Racers, ca datorita lor am putut participa. Merci pentru poza ... sincer nici nu shtiu cand a fost facuta ... shi m-a surprins placut. :oops: :) Quote:
|
Re:
Quote:
Dau quote de cate ori doresc si in final : nu stiu ce iti permiti tu imi permit eu destule.... apropo de organizare....ce ai organizat tu pana acum? |
Organzare buna , vreme nasoala , traseu super , de indemanare si nu de viteza . Aici se vede diferenta intre liniutari si soferi . Orice papagal pui intr-o masina tare stie sa tina volanul drept si acceleratia la podea , dar oricum si acolo sunt destule specimene care nu nimeresc vitezele sau , majoritatea , nu stiu unde sa schimbe . Normal ca sunt mai multi concurenti la liniute decat la indemanare . Cativa sunt soferi , dar multi sunt liniutari , iar 86 de concurenti pe cancerul ala nu mi se par putini . Ma doare-n cur de Nastase , chiar daca el a facut posibila organizarea acestei curse de catre MR . Important este ca s-au descurcat si am avut unde sa aratam cat de talentati , sau mai putin talentati in ale soferiei suntem . Eu nu m-am rasturnat din cauza organizatorilor si nici din cauza starii tehnice a masinii . Masina e ok din punct de vedere tehnic , dar este foarte usoara , rigida si inalta , deci foarte instabila . Eu am tras de ea cat s-a putut , ma asteptam sa se intample asta si stiam ca nu am ce sa patesc , datorita scaunului Recaro , centurii in H si rollbarului . Parerea mea este ca totul a fost ok , s-au respectat grupele , nu ca la liniute unde KWX castiga mereu fiindca totdeauna se dadea la o clasa mai mica decat ar fi trebuit si mi se pare mult mai corecta impartire grupelor in functie de cilindree . Cam atat am avut de zis si sper ca n-am suparat pe nimeni . Felicitari organizatorilor si bafta in continuare .
|
JMP-ule, sper ca esti ok, ca nu esti suparat prea rau pentru masina si ca ai primit premiul onorific pe care ti-l promisesem inca din parcare. Si din pacate nu iti pot spune vorba \"fieru' se indreapta\" ca la tine e carton. Oricum din cate-am vazut nu ai prea multe de reparat. Referitor la soferie: esti bun, imi place cum ai mers, daca n-ai fi dat-o peste cap cred ca ajungeai pe podium.
Va multumim tuturor pentru participare. Noi, organizatorii ne-am rugat sa nu ploua si sa nu ninga...de vant am uitat. ;) Sper ca ati fost multumiti si de traseu si de organizare. Nu o sa ne cerem scuze ca e prima oara sau ca altceva. Asa suntem noi in stare sa organizam. Bine, rau, voi considerati. Ce va putem spune, este ca o sa ne imbunatatim de la cursa la cursa. Oricum ideea noastra nu este NUMAI de curse. Avem si alte kestii in plan. Acum s-a nimerit asa din cauza perioadei a anului. Stiam ca nu o sa avem prea multi spectatori. Participanti, spunem noi, au fost suficienti. Referitor la traseu, am avut in prima faza banda delimitatoare intre jaloane, pe care a luat-o vantul. Traseul initial trebuia sa fie delimitat cu altceva decat jaloane. Am recurs la jaloane din cauza ca nivelul de dificultate era destul de ridicat si nu vroiam sa avem spoilere sparte si alte nenorociri. Vreau sa felicit si sa multumesc in mod oficial si public pentru ajutorul acordat CLUBULUI \"AUTO CRONO\". Acei 8 oameni au condus de la 3:30 sambata dimineata, au stat 10 ore in frig, nemancati si au plecat inapoi acasa pentru inca 4 ore de drum. Oameni adevarati!!! Profesionisi adevarati!!! Si vreau sa multumesc personal membrilor nostri MR care au participat si care au facut parte din organizatori. Vreau sa ii multumesc lu' Droopy de la MR Ploiesti, lu' Amadeus, lu' Viteza care a facut sport sambata cat n-a facut tot liceul, lu' SXC care a plecat vanat de frig, lu' Viteza IN MOD SPECIAL (stie el de ce), lu' Luci, lu' FUG, lu' RUS, lu' Hasky, lu' Bubu, lu' GSI, lu' Tano si nu in ultimul rand lu' Micutzu (fara numar, fara numar....)si tuturor celor care au fost acolo....Fratilor am trecut si peste asta. ;) Va multumim tuturor pentru parerile pro si contra, o sa tinem cont de ele....... P.S.: \"S-altadata, s-altadata, o s-o facem si mai si mai lata.....\" ;) |
mah, cursa a iesit fain, spectacol, calitate, zambete, masini si oameni. frigu`... ne-a terminat pe toti, da` pentru o dambla ce nu face omu`.
io unu` ma declar multumit de cursa, incantat chiar... si nu plang oboseala pe care am tras-o sau bani pe care i-am cheltuit pe acolo. a meritat. un singur lucru imi lasa gust amar, mancatorii ashtia care nu shtiu al`ceva decat sa critice din simplu` motiv ca habar n-au ce inseamna un asemenea eveniment, ce implica el si cat trebuie muncit pentru a-l face sa devina realitate. fratilor n-aveti nimik in cap, decat gura... mai bine ati renunta si la aia ca se vede clar ca va-ncurca. |
Ah, imi cer scuze ca am uitat sa MULTUMESC FOARTE MULT LUI ZOLIAT, CARE A FOST LANGA NOI TOT DE LA ORA 7:00 SI CARE A INDURAT FRIGUL SI VANTUL GROAZNIC, SA STRANGA POZE CA VOI SA VA PUTETI FACE O PARERE DESPRE EVENIMENTUL NOSTRU! INC-ODATA MULTUMIM ZOLIAT!!!
|
sadule adica x-ray din cea ce ai zis u nu stuu ce vrea sa reiasa .daca vream ma dadeam ptr ca stii ce am vb noi in parcare dar sincer nu mi-a placut cea ce am vazut si daca e asa stii doar ca am ris impreuna in parcare de cele vazute
sa stii ca frica nu imi era sa ma dau ca ,cu sigurantza nu ma faceam de ris nici eu si nici zma si nu ne-a interzis nimenii sa nu ne dam dar noi de buna voie si ne silitzi de nimenii nu am concurat . |
Cand se vor afisa si pe net rezultatele?
|
Lasand la o parte criticile unora, lasand la o parte frigul, vantul a iesit fratilor se vede si in poze ce a fost akolo, este logic ca nu poti compara etapa de indemanare cu una de viteza dar speram ca ne-am ridicat la asteptarile participantilor si a spectatorilor
P.S \"Cand vrei Poti , nu conteaza imprejurimile\" Si JKV-ule ma simt flatat :wink: Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning