![]() |
Re: Oltcit Trs
nu se poate niciodata sa ramana doar la subiect si la proiect ? de ce tot timpu ne enervam cu unii si altii. lasati faptele si proiectele sa vorbeasca sa se vada pasiunea si munca prin poze. can we do that ?
|
exact.. nu prea se poate asa ceva vad..
|
arata si tu cum a mers cu vopsitu si dinastea sa ne preocupe adevarata prob nu avioane. hai ca abea astept vopseaua in 2 tonuri. sper ca faci si stalpii negri. si cu talonu cum e procedura ? ca banuiesc ca trebe trecuta in talon.
|
da sar putea sa fie problema cu vopsitu in 2 nuantze iar cu cutia nu stu daca sar potrivi macar incearca
|
cv special se potriveste fara nici o problema
|
bogdan. cat imi iei.. sa vin sa schimb rulmentu dupa spate dreapa. placutzele de frana dupa spate la ambele roti. si sa montez cutia de special.
|
Eu cred ca vrea sa vada cu cine concureaza :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
maine da vopseaua neagra. capota plafon haion
mi-am cumparat azi si neoane interior albastre. si volan sport. o sa fac interiorul albastru cu negru. la fel ca masina :P asa e si volanu. |
asteptam asteptam...:)
|
auzi cum faci negru ala simplu negru mat si dai lac peste sau bagi ceva pigment in el metal mai exact si dai lac
|
cred ca asa se face...se da negru mat dupa care se dau cateva straturi de lac asta depinzand cat de lucioasa vrei sa iasa vopseaua!cel putin asa arata la pimp my ride:))...negru de la a mea imi place cum e...super tare culoare dar in acelasi timp si super pretentioasa!dar nush cum au vopsit-o nemtii insa a iesit ceva frumos!daca iti iese asa te felicit cataline si iti dau si o bere:)
|
trebuie vopsitor bun pt negru :)
fasso bine te`ai intors |
Ja Rule...bine te-am regasit!inca un fan impatimit al oltcitului mai bantui si eu pe aici si dau sfatiru la oameni!cat inca mai sunt in masura:)de cand imi promiti in schimb tu Ja Rule ca vii pe la tgv si nimic pana acuma!off...eu astept in continuare sa mergem la o bere...oups pardon...la un suc!
|
am gasit :) il iau pe doar4u si venim .. cu ocazia asta ii dai si tu berea aia :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning