Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU--- (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/25866-intalnire-4tuning-ro-reloaded-19-noiembrie-bacau.html)

aleks 02-11-06 09:28

Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---

am facut ceva studiu de piata pt cazare in bacau
cazare ieftina, daca e vorba sa ne limitam la cateva sute de mii, e de preferat la hanul lui matei, rezervarile le pot face fara probleme, doar sa stiu cate locuri, sunt camere la 30 ron ( cu baie pe hol) si la 50 ron ( cu baie in camera) este caldura, mancarea e buna si ieftina.
pentru ceva mai multi bani, ar fi indicat motelul de la selena karting, de exemplu (120 ron ) camere f bune, restaurant incapator, si e fix langa locul nostru de intalnire uzual...
aveti propuneri alternative? (campingul de la gheraiesti e ok, dar, mai mult vara, si mai degraba pt bairame dekt pentru locuit...)

CRyS` 02-11-06 09:48

Sincer sa fiu acuma....Camping suna naspa!Un hotel de 1 stea ....cu o baie in camera suna mai bine!Putem merge noi oriunde,sus in muntzi ...facem acolo party si venim inapoi la hotel!
Eu optez pt hotel,cel mai sigur!

aleks 02-11-06 10:01

variantele pe care le-am pus mai sus sunt ok, eu as sta acolo fara probleme...
asta nu inseamna ca nu astept alternative referitoare la cazare, daca stiti ceva mai bun....

Bmw_Rulllzzz 02-11-06 11:07

:punch: :punch: :punch: :nervious: :nervious: :boxing: :boxing: :anger: :anger: :zombie: de ce ai sters posturile aleks ?????!!!!!!
==================================================
pentru ca este off-topic f mult, discutii de dragoste, agatzamente, etc, total fara nicio legatura cu subiectul topicului, pentru asta avem cafeneaua, aici sunt alt gen de discutii-aleks

ESPinoza 02-11-06 11:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 607994)
cazare ieftina, daca e vorba sa ne limitam la cateva sute de mii, e de preferat la hanul lui matei, rezervarile le pot face fara probleme, doar sa stiu cate locuri, sunt camere la 30 ron ( cu baie pe hol) si la 50 ron ( cu baie in camera) este caldura, mancarea e buna si ieftina.
pentru ceva mai multi bani, ar fi indicat motelul de la selena karting, de exemplu (120 ron ) camere f bune, restaurant incapator, si e fix langa locul nostru de intalnire uzual...
aveti propuneri alternative? (campingul de la gheraiesti e ok, dar, mai mult vara, si mai degraba pt bairame dekt pentru locuit...)

la motelul selena karting e 120 cu 2 paturi nu? adica 2 persoane? daca e asa mi se pare convenabil mai ales ca e aproape de locul intalnirii :)

aleks 02-11-06 11:53

dap, 2 paturi care se pot uni si transforma in pat matrimonial( au o sina ascunsa la prinderea de perete, nu ma intreba de unde stiu amanunte din astea :p :p :p )

SFW 02-11-06 12:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 608167)
dap, 2 paturi care se pot uni si transforma in pat matrimonial( au o sina ascunsa la prinderea de perete, nu ma intreba de unde stiu amanunte din astea :p :p :p )

da da da... nu il intreba :lol: :lol: :lol: :lol:

slip 02-11-06 15:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 607994)

o intrebare... e 100 de euro ora de carting?? :D sau cat?
poate ..cine stie..?? :P
kiar as vrea sa ma bag oleak dar sa vad partea financiara..dak fac rost

ar fi misto...

SFW 02-11-06 16:07

Quote:

Originally Posted by slip (Post 608480)
o intrebare... e 100 de euro ora de carting?? :D sau cat?
poate ..cine stie..?? :P
kiar as vrea sa ma bag oleak dar sa vad partea financiara..dak fac rost

ar fi misto...

e ... cam 2 mil ora ... sau ceva de genu ...
da ... nu e cam frig pt asta? :???:

slip 02-11-06 16:51

nu e asa frig... :D k am shuba...sh cashiula :D si mai pun si casca in cap....
nu stiu c sa zic..ar fi frumos sa fie si altceva pe langa intalnire.. :D
sper sa se organizeze acolo ..ceva :D :P k sa iasa intalnirea misto
noi din pacate...nu am avut timp la iasi sa organizam pt k nici nu cunosteam exact cine vine ... :D
dar acum..la bacau..zic eu k o sa ne adunam cativa :D si o sa iasa frumos ;)
astept d la bmw_rullz.. o plimbare prin bacau :D k sa am cui sa dau o bere ;)

bafta

KillerB 02-11-06 18:40

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 607559)
si inca o intrebare pt baietzi din botosani iasi suceava.. ce zicetzi stabilim o ora de intalnire la targul frumos sa mergem totzi o datA?

Cred ca ne intalnim la intersectia cu Roman, ca Tg Frumos nu e chiar in drumul nostru. Mai vedem ce zic ceilalti la intalnirea de sambata.

HOT 02-11-06 18:53

1 Attachment(s)
Vin si eu musai.Am fost vara asta la intalnire moto in bacau,super misto.Bacauanii sunt pe primul loc la organizari(scuze dar asta e adevarul)
Espinoza daca pleci duminica poate mergem toti din botosani si ne intalnim in bt.dimineata.:D
P.S.vin si cu ala micu are 1,3 ani si e innebunit dupa tot ce are motor.

KAmikazee2005 02-11-06 20:27

speram ca suceava sa vina cu cel putin tot atatea masine cate au fost si la IASI... sau poate chiar mai multe.. ca doar nu se supara nimeni :) si vreau sa ii felicit in special pe MERTZAN, ALEKS si pe restu care se ocupa cu organizarea evenimentului... ;)

mertan 02-11-06 20:33

exista niste probleme.... vreau sa rezolv chestia cu, cazarea... la camping pica faza... am fost acolo azi si am vazut ce si cum... nu merge... trebuie sa caut alta varianta...
1.acuma trebuie sa stiu cand facem petrecerea? sambata seara sau duminica seara?
2.un numar estitimativ(stiu ca cer imposibilul) de persoane si de masini... ca duminica vom face o feliare in oras... si trebuie sa fac o cerere la politie sa le explic treaba...

in seara asta revin si cu pozele unde va fi petrecerea...

SFW 02-11-06 20:44

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 608821)
exista niste probleme.... vreau sa rezolv chestia cu, cazarea... la camping pica faza... am fost acolo azi si am vazut ce si cum... nu merge... trebuie sa caut alta varianta...
1.acuma trebuie sa stiu cand facem petrecerea? sambata seara sau duminica seara?
2.un numar estitimativ(stiu ca cer imposibilul) de persoane si de masini... ca duminica vom face o feliare in oras... si trebuie sa fac o cerere la politie sa le explic treaba...

in seara asta revin si cu pozele unde va fi petrecerea...

ce sa ceri la politie? lasa-i in pace ... ce ... nu are voie lumea sa mearga prin oras sau ce? traim in comunism si nu stiu eu?

da na ... daca vreti neaparat sa strice politia tot ... nu aveti decat sa ii invitati ...

Simtiti neaparat nevoia sa fiti luat in vizor de ei ... bravo... eu unu m-am saturat sa se lege de mine din tot felu de motive stupide ... ca deh .... :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning