![]() |
Gata am facut rost de ea, de la mike. Mersic si o sa mai apelez la voi :hug:
|
yeeeey one big happy family ce estem :D :D
|
Ok Hai ca vreu si eu o melodie C.O.-CALIFORNIA ! E pe locul 3 intr-un top http://www.discoradio.it/discoparade.cfm pe care e muzica genul care-mi place mie. Si nu o gasesc niciunde.
|
in sfarsit caut si eu o melodie (impreuna cu Santos) !!!
sper sa ma ajute si pe mine cineva, am ascultat la radio o melodie straina si era o combinatie de arabeasca(greceasca) cu rap !! super marfa !! cine stie macar cum se numeste acea melodie ?? as fii recunoscator !!! |
dap , se asculta la radio , mi se pare ca e si lumidee ... in melodie , sa fie un remix ? c`mon , hlp us plzzzzz
|
1 Attachment(s)
ASta cumva???
|
Dadi, sorry, pe a ta chiar nu am gasit-o. Dar o sa mai caut!!!
|
nu nu :( nu sientelo man , alta
michaelos , nu o fi ma galvanize ? :( dar parca era altfel , si totusi , partea .... arabeasca sau ce masa o fi seamana :roll: |
Re:
Quote:
mane parca seamana ceva, dar tot nu stiu ce sa zic... nu prea cred ca e aia... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci...sunt cel mai tare! mi-am gasit singur melodia care o cautam :lol:
pentru doritori : e super marfa |
bine tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cum naiba ai dat de ea ? pffff , ink 2 minute si o ascult , DE ABIA ASTEPT !!!!!!!!!!!!!! u rule :D |
Daca ati auzit melodia aia Jay Z feat. Linkin Park - Numb/Encore, nu o gasesc pe dc, pls daca o aveti faceti un up-load.
|
V-am zis eu ca e ceva cu lumidee ma ? ;) :D
pe spate se aude clar , lumidee aia , never gonna leave you ;) da.. sunetele alea arabesti sau ce-or fi , dau toata frumusetea melodiei , fara ele... ar fi ... 0 , parerea mea |
Am si eu o rugaminte : Stie cineva cine canta sau cum se numeste melodia cu versurile astea : \"Baby, make a move/ Step accros the line ...\". E ceva in gen house. 10x :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning