![]() |
Re: City Shadows Crew
Quote:
cu placere |
nu am nici o sansa in fata ta ca ai 3.5 T , dar in fata celorlalti ma pot pune ...
|
cu masina asta am cam omorat , 2.5 24v si urs si pisica , seat leon 1.8 20v T ,ala de 180 cai , logan 2.0 16v , inca un bmw , 3.0 benzina ..nu stiu denumire , stiu doar ca era pisica , honda del sol v-tec , si ..cam atat .... ( astea au fost masini cu care am plecat de la start si dupa loc si din mers ) ..asa ca ..cu un mic turbo , as putea sa stau chiar si langa un mustang ..
|
Quote:
|
am venit cu vesti proaspete.......masina mea a prmit azi un carburator de opel kadett, bujii noi, delcou nou si mere foarte smecher (consum mic) :P
|
sa inteleg ca ai un dublu corp????
|
nop k nu mi-am dorit consum de 20%, asta de kadett consuma putin si trage mai bine k ala de dacie si daca vreau sa fac "curse" cu ea il dau sa consume 20% si sa fuga pana ii sar planetarele :))
|
xuuuucuuuleeeee.....sa sara plaaaanetaaareeeeleeeeeeeee...bumtzi bumtzi bumtzi :)))
|
Mult noroc cu clubul baieti...la cat mai multe activitati incheiate cu succes:)...
|
multumim..inca o cursa cu masinute rc si devenim celebrii :))))
|
Quote:
|
sa sara k am altele :P
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1291570059 |
ms mult daniel pt ajutor cu detaliile pt carburator si inca odata ms pt carburator bujii delcou ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2025 4Tuning