![]() |
Re: Intalnire Renault Megane 21 mai 2011
18 Attachment(s)
Sper ca n-am uitat pe nimeni :lol:
|
Foarte reusite pozele... acest lucru se datoreaza si masinilor ;)
|
Foarte reusita si intalnirea,sper sa repetam :-)
|
pun si eu o intrebare poate ciudata..de ce sunt doar megane-uri?:)
LE: scuzati-mi marlania dar nu am citit primul post..oricum foarte frumoase maisnile. succes! |
Multumim!
S-a vrut sa fie doar cu meganeuri pt ca un posesor de megane poate invata chestii noi despre masina lui, doar de la un alt posesor de megane! :D |
oricum apreciez ca v-ati organizat si v-ati strans, poate este si un avantaj ca sunteti mai multi cu megane-uri.... din pacate la noi cu r5-uri suntem putini:)
|
Atunci uite cum facem:
Data viitoare invitati speciali cei cu r5 :D |
suna chiar foarte interesant!...o sa urmaresc topicul si sa fiu atent la data, locatie, ora:)
|
Quote:
|
Nu este de Renault,este din cauciuc se gasesc si aici pe 4 tuning apoi a fost modificat un pic,vopsit si montat.Asa cum a intuit vopsitorul a inceput sa se dezlipeasca putin,probabil se va agrava in timp din cauza vibratiilor.:sad:
|
Cel mai probabil Petre, curentul care circula pe acolo e responsabil pentru dezlipirea lui...;)
|
ce rau imi pare ca n-am mai activat demult pe forum si nu am stiut de intalnire.veneam si eu.data viitoare cand va fi? in toamna poate organizam ceva... ce ziceti?
|
BAIETI!!!
Facem ceva si anul asta? Anul trecut a fost in mai...acum e tot mai :lol: Facem un topic, o lista si apoi fixam data/locatie (ar fi ok tot la casa poporului)?!? ps: facem topic si pe reno cu speranta sa nu fim luati la misto |
Desi mi e rusine de cum arata masina o sa vin
|
Nu faceti topic separat pe reno. Este suficient aici. Puteti eventual sa va manifestati interesul pe reno.ro pentru a veni la o intalnire vineri la ora 21.30.
Oricum acolo sunt mai multe Megane 2 decat alte masini si sunt multi useri interesati de modificari, chiar daca nu sunt asa de vocali pe reno.ro. Ca o alta idee va spun ca: eu, mike12 si petre1 suntem in fiecare seara de vineri acolo. De multe ori vine si Iulian care a avut dci-ul alb de Constanta cu kit de RS. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning