![]() |
Re: Statusuri de Messenger
Cam pushcarie ...
````__________ ____//,....||,... \\___ (_....,\\___||___//.....) "*(@)**********(@)* |
fain .. merge pusa masinuta la status am incercat .. bv !! si ms
|
"Mi-am indeplinit visul: am devenit persoana fizica desemnata sa conduca efectiv si permanent activitatea de transport rutier de marfa si persoane!"
Cand a vazut asta, cineva a exlamat: Felicitari! Esti sofer? |
1 Attachment(s)
O faza tare ... :lol:
|
tare... dar mai bine fa pozele JPG;)
|
1 Attachment(s)
asta era pt mine:D cam suparat omu' nu?:shock:
|
"ma care e prostu care a pus u langa mistoo?ca vb si eu cu o fata si in loc sa zic misto am zis muisto"
|
"Trimite 3 capace de sicriu si poti castiga o calatorie pe lumea cealalta...Mai mult, daca razuiesti ceara de pe 3 lumanari si le trimiti la C.P. 13, O.P. 666, poti castiga, fara tragere la sorti, o inmormantare gratuita la Paris!! SUCCES!!!":P Asta era statusu` meu acum vreo luna.....
|
1 Attachment(s)
=> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Mai era o varianta...cu razuitu de pe 3 Bmw si castigi o excursie de 5 stele la morga spitalului ...dar nu o mai stiu :sad: ....
Un mic status :) :lol: :lol: :lol: Attachment 191368 |
n`are nimic, s-a inteles ideea, oricum mie imi plac aia care isi pun la status tot felul de poezii, aia sunt chiar de belea, floare verde, 3 atarna, mai departe nu va zic ca nu e frumos:LOL:
|
m-am uitat acum si la cat de multa lume e on-line sunt numai 2 status`uri si vreo 10 idle..... oricum, am 3 I'm mobile, de park ar fi I robot:)), si mai am unu` care zice: Nu`s...........cautati-ma pe google!!!(tare)
|
-DND... asfaltez plamanii... iar la avatar are o poza cu un pachet de kent
-Sunt aici pr cine doreste o comversatie, si are idle de o ora si 35 min -Nu sunt la calculator asa ca puteti sa dati cate buzz-uri vreti |
Statusul meu de azi : MA DOARE IN P#L@ CA TE DOARE IN C#R !
|
"Baiat cu masina caut fata cu benzina" ...plm ..poate prind si io ceva oferte pt sapt viitoare cand imi iau carnetu inapoi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning