![]() |
Re: Blow Off Valve
Baieti...nu luati pe baiatul la misto...este, se vinde pe net, numai ca e zip si trebue parola, dar daca faci un crack imediat iti apare un .mp3, numai bagi in CD-player si ai BLOWww !!!
Fasaie tot cartierul... unmai sa ai ceva tweetere bune :twisted: Succes. |
Exista un BOV electronic care imita unul veritabil. In momentul decelerarii se declanseaza sunetul. Nu face absolut nimic decat zgomot. E de fitze si nimic mai mult. Sunt doua variante: una pe difuzor si una care este mai aproape de adevar si actioneazaelectric un pistonas cu supapa.
https://www.youtube.com/watch?v=2x41tFQKl7U Omul a pus o intrebare si nu mi se pare corecta atitudinea voastra.:???: |
Quote:
Nu te supara, dar cred ca nu suntem singuri cu parerea. Comentele de pe youtube spun totul : -OMG!!.. What will the ricers think of next? Wait, don't say... I don't really want to know. -that is the worst video i have ever seen i would like it if you would just take that nasty thing off here -wow dude if you can afford a turbo to get a blow off valve, dont cheat - |
da mersi, or cum vad ca ma luati la misto
|
Quote:
Nu te luam la misto, dar tie iti place cand oameni pun haine pa caini, e cam aceasi chestie. Pune compresor si io sa ai proper blow off |
Quote:
dar aia este bou off valea :D :D :D ;) ;) ;) |
Quote:
|
Quote:
parerea mea :D |
Quote:
E un gunoi "fake BOV-ul" ala. Omul a intrebat daca exista BOV-uri si pentru motoare aspirate, eu i-am raspuns. Nu am spus ca sunt adeptul lor. Mi se pare o chestie de 2 lei acel electronic BOV:???: |
La cat se ridica pretul unei imitatii de Blow-off electronice?Mie-mi place cum se aude:lol:
|
Quote:
|
pt ce sa isi puna mot de gtt?~?!?!?!?!?!
Sa stea toata ziua murdar de ulei pe maini si nici sa nu aiba masina......mototrul ala e mult prea depasit tehnologic |
Quote:
Si uleui e din cauza ca daca dezfaci motorul nu mia dai bani si pentru garnituri...nu din cauza ca este depasit technologic... ps. am vazut motor gtt cu peste 300 de cai... |
omule motorul ala este un mare esec tehnologic....da poate ai vaz un mot de gtt cu vreo 10.000 de euro bagati in el minim .
Dar...........ala nu mai e mot de gtt |
Quote:
Deci eu nu asi zica ca nu este un esec... Faptul ca nu e ODC, DOHC, 16v si nu e pe injectie nu inseamna cu nu merge bine. Erau si sunt esecuri mult mai mari, ceeace nu sunt considerate de a fi fiindca constructori mari au pus in masini superbe. Exemplu ar fi motoare cu racire prin aer (pa care a abandonat porsche dupa 50 de ani si motorul rotativ, pe care inca incearca mazda sa construiasca, ca hp/consum este un esec total...consuma 50-100% maimult decat una normala). Deci ia mai moale cu afermatii de gen, documenteazate un pic. Ps. E drept ca greu gasesti motor GTT in conditie buna, dar nu e problema motorului ci vina proprietarului... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning