Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/25509-e30-325-a.html)

WPP 27-10-06 01:13

Re: bmw 325

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 600247)
e nu este... in fine baiatu cu ursu de 2.7 nu mai stiu cum iti zice baga asa cum am zis eu si daca nu iti place vii la mine si iti dau motorul asta ce dracu mai baieti eu asa am avut si tragea foarte bine...poate o fi ramas vibrochenul ala de care ziceti voi dar pistoane am avut sigur de 2.5,chiuloasa si injectoare

Ma repet..daca nu crezi intra pe www.e30.de si gata.. Daca ii pui pistoane si chiuloasa de 2.5 o sa ai raportu de compresie in jur de 8:1..cu alte cuvinte o sa traga ca un c.. deci varianta asta pica daca nu sti cum sa urci raportu de compresie. Ca varianta ar fi sa planezi chiuloasa sau blocul cam 1.5-2 mm ca sa ajungi la 9.5:1 sau 10:1.....cum chiuloasa nu permite atat tre sa iei din bloc...tu nu cred ca aveai treaba asta facut la motorul ala pt. ca mai implica si alte modificari si bani investiti...
Credem ca vb aiurea...nu zic ca nu iti tragea dar habar nu ai ce avea motoru ala.

Maroo 27-10-06 06:06

am si io un urs cu motor de 1,5 7,5 supape ne tragem? eu cred ca tu nu stii nici macar cate roti are o masina ...ca prea mult aberezi pe aici...

hanneman 27-10-06 08:40

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 600394)
Ma repet..daca nu crezi intra pe www.e30.de si gata.. Daca ii pui pistoane si chiuloasa de 2.5 o sa ai raportu de compresie in jur de 8:1..cu alte cuvinte o sa traga ca un c.. deci varianta asta pica daca nu sti cum sa urci raportu de compresie. Ca varianta ar fi sa planezi chiuloasa sau blocul cam 1.5-2 mm ca sa ajungi la 9.5:1 sau 10:1.....cum chiuloasa nu permite atat tre sa iei din bloc...tu nu cred ca aveai treaba asta facut la motorul ala pt. ca mai implica si alte modificari si bani investiti...
Credem ca vb aiurea...nu zic ca nu iti tragea dar habar nu ai ce avea motoru ala.

Pai asta ziceam si eu!DE unde trage in halul asta?Hth nu intelege gresit!Dar nu imi dau seama de unde atata putere!

naka66vio 27-10-06 11:14

maroo cand avea baiatul asta urs u nici macar nu auzisei de bmw.intradevar teai priepe mai bine nimik de zis da asta dn cauza ca u ai avut si ai numai tezecuri de urs la care ai fost nevoit sa repari el nici macar na deschis capota.deci masina din fabrica e alpina motorul la prajit la un an dupa ce a luato.cred ca nici macar nai vazut o alpina sa ai idee.a ramas pe aceasi instalatie si a pus ala de 2,7 cu 2,5 si alta cutia ca pe aia in 6 trepte cu a intaia in spate a dato.din cauza radiatorului care era infundat la terminat si pe ala a ars vreo 7 garnituri de chiuloasa.si da taiase si din chiuloasa am scris ai sus.si acum are un 2,5 de pe o masina din germania care avea vreo suta de mii de km.deci instalatia e cea din fabrica si motorul de 2,5.in acte masina e b6 alpina de 2,7 210cai 6 trepte.imi pare ca baiatul are blocul pe la garaj il vad zilnik
o sai fac poze maine scrie f mare ALPINA pe el.si peserpi la fel tot alpina.deci e posibil ca masina sa traga din cauza instalatiei.dar baiatul asta nu va intreaba aici ce aberatiu voi sau se contrazice.el intreaba atat.ce sa faca ca sa mai ia cativa cai la motorul de 2,5.atat.pana acum doar hanemman care e un super baiat ia zis.puneti turbo.in rest numai tampanii vb

WPP 27-10-06 12:13

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 600645)
maroo cand avea baiatul asta urs u nici macar nu auzisei de bmw.intradevar teai priepe mai bine nimik de zis da asta dn cauza ca u ai avut si ai numai tezecuri de urs la care ai fost nevoit sa repari el nici macar na deschis capota.deci masina din fabrica e alpina motorul la prajit la un an dupa ce a luato.cred ca nici macar nai vazut o alpina sa ai idee.a ramas pe aceasi instalatie si a pus ala de 2,7 cu 2,5 si alta cutia ca pe aia in 6 trepte cu a intaia in spate a dato.din cauza radiatorului care era infundat la terminat si pe ala a ars vreo 7 garnituri de chiuloasa.si da taiase si din chiuloasa am scris ai sus.si acum are un 2,5 de pe o masina din germania care avea vreo suta de mii de km.deci instalatia e cea din fabrica si motorul de 2,5.in acte masina e b6 alpina de 2,7 210cai 6 trepte.imi pare ca baiatul are blocul pe la garaj il vad zilnik
o sai fac poze maine scrie f mare ALPINA pe el.si peserpi la fel tot alpina.deci e posibil ca masina sa traga din cauza instalatiei.dar baiatul asta nu va intreaba aici ce aberatiu voi sau se contrazice.el intreaba atat.ce sa faca ca sa mai ia cativa cai la motorul de 2,5.atat.pana acum doar hanemman care e un super baiat ia zis.puneti turbo.in rest numai tampanii vb

Frate, cred ca tu nu sti tu ce este alpina. B6 a venit doar cu motoare m30 (asta in cazul in care sti ce inseamna), modelul C2 este 2.7 cel de 210 cai. si nici un urs nu a avut cutie in 6 trepte....si nici un bmw nu cred ca are 6 trepte si a1a in jos :)

Mai bine taci si asculti de alti care stiu decat sa cometezi aiurea...ca sa nu mai zic ca fac pariu ca masina trage la nivelul normal de urs din romania....adica prost.

Dani_E21 27-10-06 12:56

deabea astept sa ajunga cinevea sa se dea cu acest urs HTH ca laudat mai e
teoretic sambata ajung in fetesti dar nu promit nimic daca ajung trebuie sa ne vedem:)

il76 h t h 27-10-06 13:22

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 600484)
am si io un urs cu motor de 1,5 7,5 supape ne tragem? eu cred ca tu nu stii nici macar cate roti are o masina ...ca prea mult aberezi pe aici...

vino tu sa le numeri sa imi zici cam cate ar avea:)))

il76 h t h 27-10-06 13:28

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 600527)
Pai asta ziceam si eu!DE unde trage in halul asta?Hth nu intelege gresit!Dar nu imi dau seama de unde atata putere!

bai io imi bag pls in el de 2,7...eu asa stiam ca a avut pistoane chiuloasa de 2,5 cred ca a fost alpina ca atunci cand am luat-i tipul ala mi-a zis ca-i alpina....iar de aberat aberatii voi mai autostiitorilor....eu deacu 7ani nu i-am facut nimic la masina decat ulei si benzina pe cand voi reparatii ca ursii zi de zi si sunteti smecherii ca iesiti sambata...hai mai sa fim seriosi si fara sa ne certam eu am vrut doar niste caii....de unde ati ajuns aici voi stiti.....de m3 ce parere aveti?motorul ala de urs?care are vreo 200de cai sau cam asa?

naka66vio 27-10-06 13:42

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 600683)
Frate, cred ca tu nu sti tu ce este alpina. B6 a venit doar cu motoare m30 (asta in cazul in care sti ce inseamna), modelul C2 este 2.7 cel de 210 cai. si nici un urs nu a avut cutie in 6 trepte....si nici un bmw nu cred ca are 6 trepte si a1a in jos :)

Mai bine taci si asculti de alti care stiu decat sa cometezi aiurea...ca sa nu mai zic ca fac pariu ca masina trage la nivelul normal de urs din romania....adica prost.

auzi ma daca asa scrie pe masina si pe caroserie si pe bord si pe blocul vechi si pe la motor si peste tot ce draq sarti mai zic asa scxrie mare cat tine alpina.crezi ca te mint sau ce.si ala a fost motoru 2,7 210 cai si a avut antaia in spate acum nu mai stiu daca in 6 sau 5 trepte dar era cutie alpina.si masina nu e a mea ca sa stiu exact dar stiu masina.da la nivel de romania majoritatea ursilor trag nu prost f prost.am fost la buc si mam plimbat cu un urs verde in 4 usi cu nr pon si de la asta la ala iti zic eu ca e diferenta dubla.

Alex-Rahova 04-11-06 19:37

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 600752)
vino tu sa le numeri sa imi zici cam cate ar avea:)))

bai taranilor voi chiar deveniti tupeisti

naka66vio 05-11-06 13:31

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 610672)
bai taranilor voi chiar deveniti tupeisti

vb frumos baietas.ce masina ai de esti pe forum aici si u?
sti macar despre ce e vb gata sa inchis topicu asta asa ca taci.si daca te tine ia dracu un unr de 2,5 si vino aici.tiam zis mai sus si nr meu si io pun bani jos.pana la proba contarrie gata ce atata cearta atata mancatorie pe forumu asta?
din cauza ca babalai ca tine ma.te rog eu mult stai in banca ta sau daca te mananca intradevar zimi unde sa ne vedem ca te scarpin yo de nuti mai arde de masini toata viata ta pt ca in carucior no sa mai poti conduce

Alex-Rahova 05-11-06 15:53

am primit si avertisment pentru treaba asta
iti dau un mesaj privat si iti spun unde sa ma scarpini si incheiem

syca09 05-11-06 16:31

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 611503)
am primit si avertisment pentru treaba asta
iti dau un mesaj privat si iti spun unde sa ma scarpini si incheiem

Bai Alex Rahova tu eshti un lake cu pedale veziti dreaq` de treaba ta ca deocamdata nu te`a jignit nimeni...

Alex-Rahova 05-11-06 19:34

:):):) bine..

Turbo110 06-11-06 00:50

7 Attachment(s)
Sper sa nu imi sariti si mie in cap.Pe masina din poza de la prima pagina NIMIC...ABSOLUT nimic nu este ALPINA cel putin estetic. La interior gasesti tot felul de fake'uri...La motor alpina intradevar a facut Unu de 2.7 de vreo 200 de cai paremise numai tin bine aminte...zicea cineva de B6...B6 de la alpina a venit atat cu motor de 3.5 si avea undeva in jurul 250 de cai numai stiu exact dar stiu ca la vremea aceea se faceau comparati intre motoarele de 3.5 cu turbo si cel aspirat de la alpina cat si cu 2.7. Cutia de viteze alpina nu a facut niciodata NICIODATA a'1'a in jos cu 6 rapoarte.
Cat despre combinatia bloc de 2.7 eta cu chiuloasa de 2.5 ...cu cip, si evacuare...eu nu cred ca face treaba sa bata 24v nicodata...
O sa pun 2 poze pt voi sa vedeti cum arata un kit exterior de la alpina si un motor de alpina de 2.7 .
Concluzia nici eu nu cred ce spune-ti voi legat de masina asta....Iar ca sa investesti intr-un motor de 2.5 cateva mii ca sa il faci turbo nu se merita ...Pierzi fiabilitate. Mai bine ti ai cauta un motor din seria S si ai sti un lucru. Numai bine

All times are GMT +2. The time now is 01:43.

- Copyright 2026 4Tuning