![]() |
Re: bmw 325
Quote:
Credem ca vb aiurea...nu zic ca nu iti tragea dar habar nu ai ce avea motoru ala. |
am si io un urs cu motor de 1,5 7,5 supape ne tragem? eu cred ca tu nu stii nici macar cate roti are o masina ...ca prea mult aberezi pe aici...
|
Quote:
|
maroo cand avea baiatul asta urs u nici macar nu auzisei de bmw.intradevar teai priepe mai bine nimik de zis da asta dn cauza ca u ai avut si ai numai tezecuri de urs la care ai fost nevoit sa repari el nici macar na deschis capota.deci masina din fabrica e alpina motorul la prajit la un an dupa ce a luato.cred ca nici macar nai vazut o alpina sa ai idee.a ramas pe aceasi instalatie si a pus ala de 2,7 cu 2,5 si alta cutia ca pe aia in 6 trepte cu a intaia in spate a dato.din cauza radiatorului care era infundat la terminat si pe ala a ars vreo 7 garnituri de chiuloasa.si da taiase si din chiuloasa am scris ai sus.si acum are un 2,5 de pe o masina din germania care avea vreo suta de mii de km.deci instalatia e cea din fabrica si motorul de 2,5.in acte masina e b6 alpina de 2,7 210cai 6 trepte.imi pare ca baiatul are blocul pe la garaj il vad zilnik
o sai fac poze maine scrie f mare ALPINA pe el.si peserpi la fel tot alpina.deci e posibil ca masina sa traga din cauza instalatiei.dar baiatul asta nu va intreaba aici ce aberatiu voi sau se contrazice.el intreaba atat.ce sa faca ca sa mai ia cativa cai la motorul de 2,5.atat.pana acum doar hanemman care e un super baiat ia zis.puneti turbo.in rest numai tampanii vb |
Quote:
Frate, cred ca tu nu sti tu ce este alpina. B6 a venit doar cu motoare m30 (asta in cazul in care sti ce inseamna), modelul C2 este 2.7 cel de 210 cai. si nici un urs nu a avut cutie in 6 trepte....si nici un bmw nu cred ca are 6 trepte si a1a in jos :) Mai bine taci si asculti de alti care stiu decat sa cometezi aiurea...ca sa nu mai zic ca fac pariu ca masina trage la nivelul normal de urs din romania....adica prost. |
deabea astept sa ajunga cinevea sa se dea cu acest urs HTH ca laudat mai e
teoretic sambata ajung in fetesti dar nu promit nimic daca ajung trebuie sa ne vedem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sti macar despre ce e vb gata sa inchis topicu asta asa ca taci.si daca te tine ia dracu un unr de 2,5 si vino aici.tiam zis mai sus si nr meu si io pun bani jos.pana la proba contarrie gata ce atata cearta atata mancatorie pe forumu asta? din cauza ca babalai ca tine ma.te rog eu mult stai in banca ta sau daca te mananca intradevar zimi unde sa ne vedem ca te scarpin yo de nuti mai arde de masini toata viata ta pt ca in carucior no sa mai poti conduce |
am primit si avertisment pentru treaba asta
iti dau un mesaj privat si iti spun unde sa ma scarpini si incheiem |
Quote:
|
:):):) bine..
|
7 Attachment(s)
Sper sa nu imi sariti si mie in cap.Pe masina din poza de la prima pagina NIMIC...ABSOLUT nimic nu este ALPINA cel putin estetic. La interior gasesti tot felul de fake'uri...La motor alpina intradevar a facut Unu de 2.7 de vreo 200 de cai paremise numai tin bine aminte...zicea cineva de B6...B6 de la alpina a venit atat cu motor de 3.5 si avea undeva in jurul 250 de cai numai stiu exact dar stiu ca la vremea aceea se faceau comparati intre motoarele de 3.5 cu turbo si cel aspirat de la alpina cat si cu 2.7. Cutia de viteze alpina nu a facut niciodata NICIODATA a'1'a in jos cu 6 rapoarte.
Cat despre combinatia bloc de 2.7 eta cu chiuloasa de 2.5 ...cu cip, si evacuare...eu nu cred ca face treaba sa bata 24v nicodata... O sa pun 2 poze pt voi sa vedeti cum arata un kit exterior de la alpina si un motor de alpina de 2.7 . Concluzia nici eu nu cred ce spune-ti voi legat de masina asta....Iar ca sa investesti intr-un motor de 2.5 cateva mii ca sa il faci turbo nu se merita ...Pierzi fiabilitate. Mai bine ti ai cauta un motor din seria S si ai sti un lucru. Numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning