![]() |
B|shOp-VR6 Onx din regie? Daca da, am fost acolo si nu prea mi`a placut muzica, poate fac program special pentru raceri :lol:
|
Fara numar....
Quote:
|
Ideea cu \"in bar pana dimineata\" e buna :wink: pentru ca hotelul costa bani :lol:
Eu as prefera un bar mai linistit ca sa pot discuta cu \"bajetii\" (vorba lu' Santos) :) |
Ce sa discutam tata? ca ma gadila maseaua, trebuie sa ii fac ceva nu? si cel mai potrivit cred ca e sambata pana in 2 noaptea ca sa ma si scol de dimineata.
Vodca betivii stiu de ce...... (de ce domne de ce?) Sanatate si la mai mare. :shock: |
care sta prin moldova sau vreo zona d-asta viticola sa aduca naiba o damigeana, alb sau rosu, ca pe frigu' asta merge un vinisor exact la suflet, fiert sau nefiert, chiar o tuica :wink: :D
|
Re:
Quote:
|
Ar trebui sa va ganditi mai repede ca se apropie(voi, localnicii). Eventual faceti niste rezervari, ca doar sunteti gazde, nu? Mie mi`ar placea si Onx, nu e mic, dar nici prea mare :lol: Se poate dansa... Promit sa ne revansam atunci cand mai veniti in Craiova :wink:
|
da , eu vad asa treaba , ce facem ?? mergem sa stam cate ... 5-6 la o masa separati... ? sa ne bubuie cacatu ala de muzica in cap ? macar de ar fi ceva frumos nu numai mixuri si remixuri de 130 de minute... in fine , asta e parerea mea , eu ash prefera sa ne vedem undeva , afara (nu de alta , dar , inauntru , nu ai unde , atatia oameni ) ca nu e chiar asa de frig , mie acum imi bate soarele in ochi .... nush ... ideea e ca eu ash vrea sa VORBESC , cu baietii din cta , din cr si etc. nu sa stau cu berea-n mana si sa ma uit la ei dand din umar pe frumoasa muzica... din bar/club.....
|
Florica ai zis tu k ai vb pt. ceva, hai k azi e joi, c ai rezolvat?Ai gasit ceva bun unde sa petrecem?
PEACE :peace: |
Ţara arde şi baba se piaptănă ! :lol:
|
Unde arde si cine se piaptana? :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
Sunteti nebuni cu statul afara... ganditi-va doar dak va trece politia pe langa noi. Ce vor zice cand vor vedea atatea masini stranse si atat poporul in jurul lor? Probabil nimik :lol: se vor apuca de verificat taloanele si sa vezi atunci dinstractia naibi.
|
Este exclus sa stam in aer liber...
Mergem draqu la o bodega din aia rea de tot, cu manele, ada milea :lol: si cu asta basta... Sa vezi acolo dezlegare la vorba... :lol: :lol: :lol: Sau pur si simplu mergem toti intr-un club mare de tot, adica bar mare de tot, si facem o masa ca la nunta... :lol: |
Quote:
|
cautati un local , MAre , in care sa avem voie sa unim cate meSe vrem noi ... stiti vreunu , ceva gen , cum a fo la i
legala aia din cr :D a fost superb in seara aia ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning