![]() |
Re: La cine ajung id-urile noastre...
mda....
si tu esti pe aceiasi lungime de unda cu el :lol: :) |
Quote:
|
Quote:
frate tu vezi ca a scos dmx un nou album de rap si muzica indiano-latina si cica e stoc limitat... gluma ta mi-a placut cel mai mult...mai ales ca ai vorbit doar tu... doamne cand or sa constientizeze si copii astia cat de penibili sunt? oi fi si eu copil...dar copilarie ca a voastra grea nu am avut...:lol: |
Quote:
in alta ordine de idei, voi va dati seama ca odata ce juniorul ala a luat de pe 4t id-urile, poate si acuma mai umbla pe aicea :lol: si poate citeste propriile lui opere de arta =)) asa ca giuniăr, daca esti pe aicea galeria te saluta, si iti multumeste pentru aceste minunate momente de umor ;) tay si bafta la tunarit :lol: (apropo apre nfs carbon pregateste-te sa le bagi nos, si inca 2 cilindrii in + :lol:) |
va rog din tot sufletul nu inchideti topicul asta,cine stie ce ne mai rezerva viitorul apropiat...nu am mai ras asa de mult..www.bancuri.ro e mic copil,pe linha umorul juvenil al tunerului on`line...:P)) eneway...multamiri ptr portia de ras:P
|
Quote:
cum zicea si WOB , mai sunt multi alti |
sa nu va suparati ca va zic... faceti ca aia de 13 ani sperand ca daca lingeti in dos pe cineva o sa ajungeti undeva. wob-u a avut parerea lui, si nici nu zic ca e foarte deosebit limbajul nostru.
dar de aici, pana la a nu fi atat de matur incat sa ai propria ta opinie, si sa te dai dupa altii, e cale lunga, asa ca trageti patura si nu mai treceti pe aici. mai repede as invata sa scriu corect, decat sa ma apuc sa critic |
ma...intrebare!!!
S-a intalnit cineva cu individul? A vazut cineva what's up with him? :? Anyway...dupa cum vorbeste e usor retardat...:| |
stati ca il aburesc si yo .. il am in lista de nush cand nici nu mai stiu cu ce ma aburit :))).. vi-l aduk yo in pescarus o data sa facem caterink de el cand vine in buc.. :))
|
Stau si ma intreb cat de mult v-ati amuzat voi cand il vedeati ce debiteaza da'... oare el nu o fi ras si cu curu' de voi, cand vedea ce scrieti?
Closed !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning