![]() |
Re: Matiz - BR 11 APR
matizoiu,mai primeste cateva ,consumabile.;)
|
Cu riscul sa iau warn...imi poate explica si mie cineva ce sens are topicul asta? Vad ca singurele modificari la matizul asta sunt 2 bidoane de ulei..
Stiam ca forumul se cheama 4tuning.ro nu 4tigaie.ro :rolleyes2 dar oricum ma bucur ca pe aici invat zilnic noi metode de "tiunninng" adevarat..8) |
matizoiu,se bucura ,acum de iluminat pe led in partea frontala pe interior ,are comanda de la palpatori si plafoniera am sa adaug poze ,normal trebuia sa aibe din fabrica.
|
7 Attachment(s)
[QUOTE=mihaimita25;5364379]matizoiu,se bucura ,acum de iluminat pe led in partea frontala pe interior ,are comanda de la palpatori si plafoniera am sa adaug poze ,normal trebuia sa aibe din fabrica.
|
3 Attachment(s)
de ce ai lasat buzzer-ul pentru senzorii de parcare acolo in spate , nu ar fi fost mai bine daca prelungeai firele alea doua pana in fata sa il auzi ?
ps: ai nevoie de asa ceva ? iti fac un pret bun, si ti le aduc personal la Braila |
2 Attachment(s)
buburuza plimbareata :la mare si calarasi.
|
buburuza intra la o mica reparatie pe asig.casco o portiera spate julita si rotile datorita carosabilului din romania foarte bun" cat sa mai reziste si ele:D revin cu poze mai tarziu.
|
5 Attachment(s)
Nu vrei s-o dotezi cu faruri cu lupa, geamuri electrice, interior SE sau jante aliaj pe 15"?
Am de vanzare, poate te intereseaza. Bafta cu masina! |
2 Attachment(s)
buburuza ,primeste un mp3 cu card sd mmc si usb de putere 4*40w.;)
|
2 Attachment(s)
Astazi,am efectuat,inlocuire chit distributie,facuse km.45000,mai urmeaza sistemu de frana,necesita revigorat.:D
|
buna seara,buburuza o sa intre la cosmetizat,ca a capatat niste riduri,mai nou mi-a sifonat o soferita bara spate,dar se va rezolva,revin cu poze dupa ce va fi totul gata.
|
7 Attachment(s)
A iesit astazi de la cosmetizat,vopsita pe unde a fost zgariata,polisata,faruri polisate,mai urmeaza bara spate de inlocuit,a primit si un set nou de bujii,gata de drum,e pregatita pentru vacanta,urmeaza.
|
misto evacuarea dubla
i-ai schimbat motorul cu ceva v8? :lol: |
V7,3 :))=))
|
1 Attachment(s)
poza din vacanta:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |