![]() |
Re: Vand materiale tapiterie AUTO si nu numai
Quote:
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
salut...ma intereseaza cate 2 m din cele 2 modele de mai jos :arrow:
|
/\ sa nu iei din primul ca asa am eu in masina :) glumeam man, ma bucur ca suntem mai multi cu aceleasi gusturi ;)
|
2 Attachment(s)
Stoc nou la modelul de mai jos, din păcate a venit iarna și s-au scumpit și la depozit, deci 20lei/m!( restul modelelor rămân la același preț până se epuizează stocul curent, cei care m-au contactat și așteptau după modelul ăsta îl pot lua tot cu 15lei!)
+ 1 Model care face față cu brio și pe scaune/banchete, este mult mai gros decât ce am avut până acum! 30lei/m! |
1 Attachment(s)
Mai trimite si mie 1 metru de material asa : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1321734119
adresa o ai ...daca nu...da-mi pm :D Multumit ! recomand ! |
Quote:
Baftă! |
Mi se blocase PM-ul si am sters toate mesajele...cred ca sa sters si raspunsul de la tine :lol: Nu e problema..luni e foarte bine...pana la primavara am timp sa fac ce a mai ramas :lol:
|
1 Attachment(s)
sal vreau si eu 3 m cain poza. iti trimit pm cu adresa
|
captuseala matlasata ce pret are ms
|
Cristi, cumva materialul asta : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1321734119 e modelul de l-am luat eu ? e cumva mai gros ca cel luat de mine ? as vrea sa fac si putin pe la scaune cu el :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Am ajuns la concluzia că nu este deloc rentabil, drumurile la poștă pentru orice comandă mică nu se merită!
Materialele sunt acum la magazin și se pot achiziționa doar din JUDEȚUL Sibiu, ORAȘ Agnita, STRADA AVRAM IANCU, NUMARUL 17 și 12 ! Prin poștă sau curier se vor onora doar comenzile mai mari de 100lei,acestea fiind preluate si trimise direct de la magazin! |
Din Sibiu se poate ridica material sau numai din Agnita?
Nu ai primit material ce cautam? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning