![]() |
Re: Cupa karting - Sambata 21 octombrie - AMC Kart
Quote:
|
Quote:
si nu ma refeream la tine cand am spus ca e jecmaneala nu stiu de ce te-ai simtit:???: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
SEBASTIAN si ZerO_CooL n-am avut noroc deloc, am avut si eu placerea sa ma dau cu acelasi kart si am scos 1.31.89 in timpul cursei, in linie dreapta kartul cu numarul 12 a trecut pe langa mine de parca avea NOS activat :lol:
sa ma dau cu capu de volan nu alta... etapa trecuta nimerisem un kart cat de cat ok si scosesem 1.28.33 asta e better luck next time :( |
hai sa luam la "beep" cartul 18 ... dupa ce am scos cel mai bun timp al kartului 23 (1.25) am scos in finala cu kartul 18 (1.31.52)...si asta a fost best...
era atit de amuzant sa vezi cum treceau karturile pe linga mine de ziceai ca aveau turbo... Dar in rest a fost o zi beton... initiativa beton, si poate la primavara facem pe bune cursa! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Santos...sunt f suparat pe tine ca nu m-ai anuntat si pe mine de etapa asta. Sa iti fie rusine!(mare rusine).
2. O foaie cu timpii se poate? Am observat din poze ca era totusi uscat afara, dar am inteles de pe aici de timpi de peste 1.23, chiar peste 1.25....extrem de ciudat pe circuit uscat si cu cart de 9. 3. Foarte buna ideea cu greutatea pentru ca totusi o persoana de 100 kg(ca mine asa :D) nu se poate bate in mod egal cu una de 70-80.... 4. A coborat cineva sub 1.20,1.19....? 5. Pe cand urmatoarea etapa, sau macar o intalnire amicala intre forumisti asa? |
Quote:
Stii circuitul? Cand ne vedem sa ne dai voie sa te atingem ca esti un zeu frate... |
Quote:
|
Quote:
Ai putea sa intelegi ca scot sub 1.20 de obicei la greutatea mea... E drept nu aveam 100kg ultima data cand m-am dat dar peste 95 tot aveam si daca imi amintesc bine era septembrie si timpul a fost pe undeva pe la ~1.18.6. Circuitul este unul destul de simplu...se franeaza doar in 3 locuri pe tot circuitul. As putea sa incerc sa iti dau o explicatie la cum se abordeaza fiecare viraj dar mai bine o lasam pentru primavara si facem proba practica. Ce zici merge un mic pariu: -daca scad sub 1.20 platesti tu tura mea(alea 10min)...daca nu platesc eu doua ture pentru tine Iar la faza cu " ne dai voie sa te atingem ca esti un zeu frate " ... daca erai femeie te lasam, dar asa pot sa iti ofer doar o strangere de mana dupa ce ma dau gratis. :D Numai bine! PS: Se vede treaba ca nu mergi des pe circuitul ala, altfel ai stii ca sunt foarte multi care coboara sub 1.20. |
Depinde de ce kart prinzi! Poti sa fi si SCHUMY, daca prinzi un kart praf o iei original la fund! Din cate am vazut eu pe foile alea eu scosem cel mai bun timp cu kartul nr 23, dar a fost kartu cu nr 13 care nu avea limitare si care a trecut pe langa mine fluierand (am vrut sa ma dau jos si sa inping kart; am crezut ca stau pe loc)! Eu am scos 1.23.18 parca cu kartu nr 23! Daca a scos cineva timp mai bun ca mine va rog sa-mi spuneti! Si apropo: pe circuitul ala nu e nevoie sa pui deloc frana, cu un kart de 9 cai, daca te ti bine de volan! ;)
|
anu acesta s mai face cva ?
|
probabil insa nu-mi place cum se intampla, cvreau ceva mai echitabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning